Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-02-2008, 02:30   #24
Kullanıcı Adı
islam
öncelikşe Duygu Bende imam hatip mezunuyum... Ayrıca İlahiyat derslerine ve FIkıh derslerimde son surat gidiyorrum.. Allaha şükür siyer bitti...
Tabi Ben demiyorum ... Fetva verim; Ama kendimi tanıtim ki; sözlediğimin değeri olsun..
Ben buyum :hi:
Bir defa imam hatipli olsa bile; malesef laik bir devletimiz var ve Syn.Tayip Erdoğan'da onun başbakanı... Yani imam değil... Her imam hatipli koooskoca imam olmuyo duygu malesef...

Ayrıca Tartışın, tartışın , Sibel canı veya tarkanı tartışacağımıza bunu tartışalım... fakat malesef tarışma ortamı ve sevyesi müsait değil...

"Benim üslubum hiçkimseyi ilgilendirmez.." Demişsin...
Fakat unutma Forum'da bir sosyal bir online topluluktur... Eğer muhattablarını ve beni ilgilendiriyorsa.ve beni rahatsız ediyorsa..Sizde Bu forumun demokratik, adil ve seviyeli bir yönetici isenizi ben de bu foruma giren bir vatandaş isem ve sen Türkiyenin iktidarını savunan bir şahıs iken ve bu iktidarın gözetimindeki bir forumun yetkilisi isen bu beni ilgilendirir duydu..:anlastik:

Ayrıca Şeyh Şamil kardeşimdir, Dostumdur... Ve kARTALADAN MekanDan komşumdur... Ama burda onu savunmadım elimden geldikce doğruyu söyledim...
Saygılarımla syn...Yönetici
islam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla