10-02-2008, 02:45
|
|
|
Hadi ordan yeme beni..Savunmamış(mış) Resmen arka çıktın..Madem imamhatip mezunusun deseydin ya ''şamil kardeşim bak o haberde yalan deniyor,Kuran-ı kerimde adı geçen tek ay Ramazan ayıdır,Ramzan bayramıdır..'' diye..Niye bu gerçeği savunmadın..Ayrıca kimin ne mezunu olduğu değil mevzu..Mevzu dini eğitim almış bir başbakanın dini yorum yapmasına kızılmasıdır..Madem o dini yorum yapamıyor sizde yapmayın..
Laik bir ülkede yaşıyorsak bunun sorumlusu başbakan mı..? Şunu aklında tutki savunduğun Erbakan Hocada vaktiyle bu laik ülkede başbakanlık etmiş birisidir.. Şu anda başbakan imam değil evet ama zamanında yapmış,dini eğitim almış ve her müslüman gibi bildiği doğruları paylaşmak zorundadır..Ben imamhatip okumadım ama bildiklerimi paylaşıp anlatıyorum..Oda bildiği doğruyu konuşmasında halkına açıklamış..Niçin bu olay büyütüldü..?
Üslubuma gelince..Biliyormusun..? Psikolojide bir kavram vardır..Kişi karşısındaki haklı ise onu alt etmek için kişiliğine ahlağına getirir lafı ve konuyu değiştirmek ister..Benim üslubumda hakarette yoktu küfürde..Ben ne konuştuğumu bilecek konumdayım ve bu yüzden tekrar ediyorum kimse bunun için beni yeremez,eleştiremez.. Birileri benim adam lafımdan rahatsızlık duyuyorsa adam gibi kelimeleriin arkasında dursun o halde..Ben yönetici olabilirim ama değerlerimi ve fikirlerimi sonuna kadar da savunurum.. Hakedene hak ettiği yerde hak ettiği gibi hak ettiği şekilde muamele ederim..
Başbakana ve partime değer veriyorum..değer verdiklerim pervasızca,bilinip bilinmeden haksız yere eleştirilip,hakarete uğruyorsa benim söyleyecek çok lafım vardır..Susmam beklenmesin...''başbakan havalandı'' ne demek..? B üslup çok mu hoş peki..? Bana ahlak dersi vermeyiniz..Ne söylediğimi bilerek geldim ben bu konuma..
Saygı hakedenindir..O nedenle sadece sevgilerimle sayın üye..(Oda Allah rızası için)
|
|
|