Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2008, 23:13   #12
Kullanıcı Adı
Eşref
ben atatürkün trablusgarpta ve filistinde büyük hezimete uğradığını trablusgarp yani bugünkü libyada 1 milyon insanımız gözgöre göre şehit edildi. filistinde atatürk ün ordumuzu urfaya çektiğini bilmiyor musunuz??

Murat kardeşim, sen bunu yazabiliyorsan, üzgünüm ama ya art niyetlisin yada tarih bilgin sıfır. Trabulsgarp savaşında, Osmanlı padişahı oraya ordu mu gönderdi? Gözden çıkartılmış toprağa Atatürk bir umut, kurtarırız belki diyip gitti, savaştı. Padişahın gözden çıkardığı toprağı kendi çabalarıyla kurtarmaya çalıştı. Ama kazanamadı. Bunun neresi suç?

"ben atatürke hakaret etmedim. atatürkün yaptıklarını anlattım. takdiri okuyana bıraktım. malesef atatürk hakkında en ufak bir söz söylediğimiz zaman ve bu sözler "ulu atam", "yüce komutan" "büyük insan" gibi atatürkün sıfatlarından oluşmuyorsa malesef suç kabul ediliyor, hakaret adlediliyor tartışmaya girilmiyor ve yukarıda örneği olduğu gibi mesajlar silinebiliyor."

Benim yazılarımda Ulu Atatürk Yüce Atatürk gibi şeyler geçmiyor. Ama sözlerimi senin iddia ettiğin gibi suç kabul eden de yok kardeşim. Senin sözlerin işte bu yüzden siliniyor kardeşim. Düşünce yapın yanlış. Yoksa İskipli Hoca konusunda benimde çok eleştirilerim oldu. Ama tarihi doğru yorumlamak ve objektif olmak zorundasın.

Konu Eşref tarafından (10-03-2008 Saat 23:20 ) değiştirilmiştir..
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla