Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2008, 18:07   #4
Kullanıcı Adı
rikopasa
Selamlar Yalçın ...
Beni biraz yanlış anlamışsın , ben şehitlerimizin uğrunda can verdikleri olaya baskıda bulundum yani Aktütün veya tepe olarak değilde vatan toprağını korumak için Aktütün ün düşmemesini fiili bir simge olarak resmetmiştim ama daha açıklayıcıda olabilirdim tabi.
İşte bu canlarımız gidiyor ve ne siyasi ne askeri kanatta yıllardır çözüm bulunamıyor , cenazelerde bu melekler için hakkımız helal olsun diyor birileri , buna sinirleniyorum. Asıl helallik alınması gerekenler o melekler diye düşünüyorum , kanlarını yerde bıraktığımızı düşünüyorum ve isyan ediyorum artık.
Tamam sabırlı olmamız lazım sinirlerimize hakim olmamız lazım ama daha ne kadar kendimizi frenleyeceğiz , avrupalının başına gelse böyle birşey o saat itibarıyla girmişti ırak'a ne barzani bırakmıştı ne peşmerge ...
Keçiörendeki hem norveç hem Türkiye vatandaşlığı olan hastaya ambulans yollayamıyoruz ama aynı adama 4 saat içinde norveçten tam donanaımlı özel uçak geliyor.
Bizimkilerde atıp tutsunlar ...
Kim suçluysa hesap versin , iyileştirmemi yapılacak ne yapılacaksa yapılsın , emekli paşaya çelik zırhlı 1 trilyonluk koruma aracı alana kadar , kamu binalarının ampullerini değiştirelim diyene kadar bu çocukların canını koruyun ... Yetti be artık ...
rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla