10-07-2008, 19:24
|
|
|
Deplasmanlar İçin Paket Program
Takımımız Konya’da da yalnız kalmadı
Konyaspor’la deplasmanda oynadığımız maçta da kombine kart sahibi eski yöneticilerimiz ve taraftarlarımız takımımızı yalnız bırakmadı.
Denizli’de takımımızı destekleyerek moral veren deplasman kombinesi sahibi yeni ve eski yöneticilerimizle birlikte taraftarlarımız son olarak Konya deplasmanında Trabzon fırtınasını estirdiler.
Takımımıza gönülden destek veren Trabzonsporlulara teşekkür ediyor, desteklerinin bundan sonra da devam edeceğine inanıyoruz.
Eski yöneticilerimiz Cafer Hazaroğlu, Recep Denizer, Osman Terzi ve Ahmet Çubukçu paket program uygulaması ve takımımızın ligdeki gidişatını değerlendirerek önerilerde bulundu.
Cafer Hazaroğlu: Daha çok katkı olmalı
“Trabzonspor Yönetim Kurulu çok iyi bir projeye imza attı. Gayet memnununuz. Ancak bana göre bu paket programa eski yöneticilerin daha çok ilgi göstermesi gerekiyor. Yönetici sayısı arttırılmalı. Bu konuda bize de görev düşüyorsa elimizden geleni yapacağız. Takım hakkında fazla bir yorum yapamayız. Çünkü lig lideriyiz. Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın iyi değerlendirileceğine inanıyorum. Teknik direktörümüz eksiklerin farkında. Ama şunu söylemeliyim ki Trabzonspor’un çıtası yükseldi."
Recep Denizer: Liderlik futbolu güzelliştirecek
"Paket program uygulaması çok güzel bir uygulama. Tahmin ettiğimin üzerinde bir ilgi gördüm. Böyle bir şeyi hiç tahmin etmiyordum. Birlik beraberliğe katkı sağladı. Galibiyetler de moralleri yükseltti. Ama asıl mağlubiyetlerde üzerimize düşeni yapmamız gerekiyor. Takımın gidişatı ve bulunduğu konum çok iyi. Bu liderlik oyunculara katkı sağlayarak futbolun daha da güzelleşmesini sağlar diye düşünüyorum. Birlik beraberliğimiz üst düzeyde. Bunun sayesinde geriye düşsek bile maçı çevirebiliyoruz. Devre arasında takıma bir iki takviye olursa bu takımın önünde kimsenin durabileceğine inanmıyorum."
Osman Terzi: Birlik beraberlik üst seviyede
"Paket program uygulaması gayet güzel. Trabzon’daki sosyal yönü iyi olan arkadaşlarla birlikte takımımızı desteklemeye gidiyoruz. Birlik beraberlik içindeyiz. O kadar kalabalık olmamıza karşın saygı ve sevgi üst düzeyde. Bana göre yönetim iyi bir uygulama yaptı. Ayrıca bizimle hem yönetim kurulu üyeleri hem de Genel Müdür Yardımcıları Altuğ Atalay ve Osman Aydın yakından ilgileniyorlar. Takımımız bu yıl çok iyi sonuçlara imza atıyor. Bir kere yönetim güvenilir, teknik heyet güvenilir, taraftar güvenilir, futbolcular güvenilir. Böyle olunca sorunlar ortadan kalkıyor. Başarı geliyor. Takım içindeki uyum sorunu gittikçe ortadan kalkıyor. Belki çok güzel futbol yok ama hırs ve birlik beraberlik var. Bana göre kısa sürede daha iyi futbol sergileyerek daha iyi sonuçlar alacağız."
Ahmet Çubukçu: Zirvedeki yerimizi korumalıyız
"önetim kurulunun deplasman paket programı projesi bana göre son derece yararlı. Kendilerini tebrik ediyorum. Takımın gidişatı da oldukça iyi. Umarım ilerleyen dönemlerde de zirvedeki yerimizi koruruz. "

trabzonspor.org.tr
|
|
|