10-07-2008, 22:07
|
|
|
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Güzel abicim biz siz olduk öylemi ille kendi yönümüzün belirginlik kazanması için suclu bulma hastalığımız her uzvumuza nüksetmek zorunda öylemi , bu çağda yaşayıp hala bütün suc ve sorumluluğu hükümete kesen bir zihniyetin arka planındaki his dünyasını emin olun çok merak ediyorum bu kadar basiretsiz tavırlar ile koca bir milletin değer verdiği her şeye karşı ciğ sözler kusura bakmayın hayat bulması ve makes tutması beklenemez , siyaset bile yapılacak sa belli koşul ve aklın hizasında gelişir . Kendine ve his dünyasına manevra alanı acmak için yapılan her şeyde bir düşmanlık ve adilik aramak hangi aklın insanı esir almasının karşılığıdır anlamıyorum .
|
Yok kardesim tamam bu konuda Tüm Sucu üzerime aliyorum Yeterki burada suclu Bulma ,arama yok bilmem ikibirde Hükümeti Sucluyormus diyerek Duygusal sömürü yapma,
Yahu kardesim Akp nin Dis Politikasinin Sucu degilde Askerlerin Sucu mu?
yahu ne kadar körlesmisiniz ,ben mi operasyonu zamaninda degilde Bush görüsme sonrasina kadar erteleyip Köpek pkk lilarin Daga cikmasina vesile oldum , ben mi Amerika nin istihbarat sarti na uyarak operasyon yaptim .
benim kücük jegen bile anladida sizler halen anlamadi
|
|
|