Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2008, 20:26   #6
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Neyi tartışıyorsunuz..? Paşa yada vekil yada bir başkası.. Ne yapmışlarsa bu onları ve vicdanlarını ilgilendirir..Biz kimseye taraf tutmuyoruz..Bir Ak Partili olarak en azından ben tutmuyorum..Ben vekilide kınadım paşayıda kınarım..Ama kınarkende biraz düşündüm..Ben onlara yas tutmuyorlar normal hayatlarına devam ediyorlar diye kınıyorum kızıyorum ama acaba bizler ne yapıyoruz..? Hangi biriniz şehitler için yas tuttu..?Hangi biriniz yasinler okuyup ruhlarına hediye etti,sağ kalanlara dua etti..? Milletvekilini haber programlarında gazetelerinde kınayıp,ondan sonra hemen her gün canlı eğlence programları yayınlayıp,gereksiz dizilerle ekranı meşgul edenler,ne hakla kınama yapıyorlar..? Bu nasıl vicdan..Bir gün ekranın sağ köşesine bayrak asıp,''kahrolsun pkk'' sloganları atılan görüntüleri çekip önümüze koymakla yas tutulmuyor,vatansever olunmuyor malesef.. Biraz dikkatli düşünelim.. Kusura bakmayın paşada olsa vekilde olsa birinin yaptığı kötü birinin yaptığı iyi diyen,onları bir tutmam diyen zihniyetide kınarım.. Bu onların vicdanıyla ilgili bir şey..Size ne..? Belki onlar halka mal olmuş kişilerdir diye göz önündedirler diye daha fazla dikkat çekiyorlar ama onlar gibi hayatlarına devam eden onlarca insan var..

Herkes üzüldü herkes kınadı ama kınayan kınayıp hayatına devam ediyor..Elbette hepimizin yüreği o aileler gibi yanmaz..Ben demiyorum ki yapılan davranışlar doğrudur..Tabiki ayıp,üzücü şeyler..Ama takıldığım husus onları kınayan insanlar normal hayatlarına bal gibi devam ediyorlar..İşte doğan gurubu..Sıkıysa eğlence programlşarını kapatsınlar bir ay yas tutsunlar..Niye bunu düşünemiyorlarda başkalarını kınıyorlar..

İster paşa olsun ister vekil..Her şehit verdiğimizde millet olarak birilerini suçlamaktan vazgeçelim..Kimse bu duruma düşmeyi istemez eminim..Baykal bile İnanıyorum.. Tamam aynı fikirde değiliz aynı şeyleri savunmuyoruz ama hepimiz insanız ve bu vatanın evladıyız..O şehitler hepimizin..Her şehit verildiğinde biri hükümeti biri askeri biri bilmem muhalefeti suçluyor..Bırakında işin ehilleri konuşsun,yorum yapsın..Uzatmayın,acımızıda tadında bırakın artık..yeter..!!