Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2008, 20:34   #8
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Neyi tartışıyorsunuz..? Ben onlara yas tutmuyorlar normal hayatlarına devam ediyorlar diye kınıyorum kızıyorum ama acaba bizler ne yapıyoruz..? Hangi biriniz şehitler için yas tuttu..?

bizler ve onlar aynı değiliz. vekiller ve paşalar gibi önemli mevkilerde bulunan kişilerin topluma örnek olması gerekir. bugün şehit haberlerini alıpta aynı gece düğün yapan çok sayıda kişi vardır. evet, yapmasalardı daha iyi olurdu ama onlar gözönünde değiller ve çokta dikkat edilmez sarı çizmeli mehmet ağanın, alinin velinin ahmetin düğün yapıp eğlenmesi. askerlerin şehit edilmesinde en büyük sorumluluğu olan kişilerin başında hava kuvvetleri komutanı geliyor. onunda golf oynayıp şehitleri umursamaması elbette eleştirilecek buna itiraz etmenin ne gereği var??

tayyip erdoğan şehit haberlerini duydugunda hemen orta asya ziyaretini yarıda kesip ülkemize döndü. yapılması gerekeni yaptı. aynı şeyi abdullah gül'de yaptı. fakat herhangi bir T.C vatandaşının, yurtdışındayken (bu tatil veya iş için olabilir) şehit haberlerini aldığında ülkesine dönmesi gerekmez. kimse o kişiden de bunu beklemez.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla