Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-14-2008, 19:29   #23
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
EniGma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
o zaman Nihat Hocanın aday olmaması ve yapılmaması gerektiği kanaatini benim gibi sizlerde paylaşıyorsunuz...
Çünkü hoca bölgede sevilen sayılan bir isim olabilir ama
onun görevi halkı islami konularda elinden geldiğince aydınlatmaktır..
Belediye Başkanlığı Nihat Hocanın yapacağı bir iş değildir...

kesinlikle haklısın. nihat hatipoğlu'nun d.bakır gibi bir şehirde belediye başkanlığı yapabilecegini sanmıyorum. ya da kukla olur, başkası yönetir şehri ama kağıt üstünde Nihat hatipoğlu görünür.

nihat hatipoğlunun star tv de anlattığı etkileyici dini hikalerin dışında programını pek beğenmiyordum. genelde kanal 7 veya stv yi izledim. hatipoğlu çok aşırı yumuşak biri. öyle cevaplar veriyordu ki sanki bir tek besmele çekmenin cennete girmeye kafi olduğunu sanarsınız.

almanyadan bir bayan aramıştı. dini bilgisi hemen hemen hiç yoktu. kadir gecesinde ne yapayım diye soran bayana hatipoğlu o bayana besmele çekin yeter demişti. halbuki dini konuda daha iyi aydınlanabilmesi için çok sayıda islami kitapların mevcut olduğunu bunları okuyarak islam dinini daha iyi yaşayabilecegini söyleyebilirdi. bu sadece bir örnek. hatipoğlu dinleyicilere daha çok Allahın esirgeyici ve bağışlayıcı olduğunu anlattı. Allah tabiki esirgeyen ve bağışlayandır ama cehennemin yaratıcısının da Allah olduğunu günahlarımızın karşılığında cehennemde ceza görecegimizi daha sık vurgulayabilirdi.

ayrıca hürriyette yazması da hiç hoş değil bana göre.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla