Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-16-2008, 13:35   #3
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
hakkari'de polis özel hareket personeli olan birinin haber7 ye şehit haberlerinden bir saat önce gönderdiği mail:

"ben devlet görevlisiyim ismimi farklı yazdım. dün gündüz başlayıp bugün sabahın erken saatlerine kadar kobralar ve skorski helikopterler hakkari semalarını çınlattı. ve ne yazıkki sabaha karşı yine şehitlerimiz ve yaralılarımız getirildi. lütfen bu haberleri göz ardı etmeyelim ve daha fazala gündeme getirelim. daha ne kadar bizi dağlara salmayacaklar. ben polis özel harekat personeliyim. lütfen bize artık yerinize oturun siz bekleyin demesinler. artık yalvarıyoruz. her şehidimiz olduğunda bizler hüngür hüngür ağlıyoruz.mademki bizlere ihtiyaçları yoktu nerden eğitildik ve neden devletimiz bu kadar zahmete girdi..? sizde üzerinize düşeni yapın ve terör lanetini başımızdan hep birlikte tek yürek olarak def edelim. saygıolarımla"

görüldüğü gibi özel olarak eğitilmiş ve dağdaki teröristlerle çatışması için o bölgeye gönderilmiş özel donanımlı polislerimize iş yaptırılmıyor!!! bu askeriyeyle iş yürümez.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla