Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-16-2008, 17:42   #23
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne kadar dengesiz bir söylem ... ve bu alakasızlığın farkında olup "konu bu değil" demek daha ayrı bir dengesizlik.
Hadi madem "konu bu değil" denip geçiliyor madem ... sen hoca hoca diyip arkasından koştuğunuz adamın amerika kapılarında vatandaşlık için salya sümük ağlamalarına yorum yap , referanslarıda cia ajanları ... Dini istismar edip iyi niyetli insanlarımızı dolandıran deniz feneri şerefsizlerinin nereden nemalandıklarını yorumla önce.
Okumuşum kendimi geliştirmişim biryerlere gelmişim ve alnımın akıyla paramı kazanıyorum ben nemalanmıyorum ...

Neyse arkadaşım fazla uzatmanın gereği yok , yolun açık olsun ... Bizim yolumuz Atatürk'ün gösterdiği yoldur ve şu anda naçizane düşüncemde şu anda hiçbir siyasi oluşum bu vatan için çalışmıyor.

Kal sağlıcakla ...
Bence sizin yolunuz faşist yoldur. Atatürkü anca karanlık yolunuza projektör yaparsınız ama at izinin it izine döndüğü asrı çok tan geçtik. Kimin neyi istismar ettiğini bu millet çok iyi biliyor kimin millet için calıştığını kiminde milletin düşmanı olduğunu çok iyi biliyor . Milletin değerleri ile catışan zihniyet her daim azınlıkta ve acı cekmeye mahkumdur bunu bilin yeter. Evrensel insanlıktan nasibini almamışların ideolojik klişelerin kölesi olur . Başkasının acısına endeksli olan varlığınız artık bütün topluma acı verir oldu , yalnız dönüşüm ve gelişme heleki demokrasi adına atılan büyük gelişme devlet içine sızmış idolojik kemalist zihniyetin sonunu getirmiştir. Dış ülkelerden ve evrensel şeylerden korkma amacınız , idelojik faşist düzen ile halka verdiğiniz hatta dikta ettiğiniz anlayışın güçünü artık yitirmenizdir. Kal sağlıcakla
Hakan Özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla