Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-16-2008, 19:21   #4
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sandık ha görüş ha mutlak bakış , mutlak doğru ha ...
Türk insanının eğitim düzeyini , doğudaki aşiret düzenini , Türk insanının din zaafiyetini parametre olarak alırsan o bahsettiğin sandıktan çıkmak istemezdim ... ki siz o sandıktan %47 ile çıktınız.
Ne kadar acıda olsa bir gerçek var toplumumuz maalesef eğitimsiz ve bunu bilerek kullananlar var , "bu ülkede Akp ye oy vermezsem günaha girerim" diyen var ... ortanca teyzem.
Sende kalmışsın mutlak görüş demişsin , kim takar evrensel doğruyu , adamın tek doğrusu var o da akşam aç kalmamak ...

Sistem ne biliyormusun , gemicikler , çürük raporları , deniz fenerleri , babalar gibi satarım , benim tırımı kırmızı hattan çıkartın ... işte sistem bu benim güzel kardeşim.

Hadi ben kendi doğrumu kutsama adına farklı düşünceleri düşman ilan ediyorum ... ya sen ne yapıyorsun ... sen kendi doğrunu kutsama adına önünde yapılan yalana dolana hırsızlığa şerefsizliğe göz yumarak kendi kişiliğine hakaret ediyorsun ... ne uğruna ... inandıklarının çocukları askere gitmemek için çürük alıp amerikada okusun diye ....

Afferim sana ...

Herşeyi basit olarak algılayıp evrensel , global , makro gibi ucu ucağı belli olmayan süslü genelleme söylemleri sanada banada onada bunada birşey kazandırmaz. Ben kendi ülkeme bakarım o kadar ... Kendi vatandaşıma bakarım ...

Tabii oligarşik bakış bu olsa gerek , tepeye hapsolmuş silahın kendisine verdiği güç ile bir kale oluşturmuş halkın hissiyatından uzak koskoca bir brokrasi saltanatlığı tabii secimleri aslında bu zinde ve akıl bali zümre yapsın halka hiç inilmesin canım.

Kardeşim doğruları tek bedene sıkıştırma gafletinde bulunduğun sürece kafanın içindeki ideolojik hayaller size doğruyu hiç bir zaman yaşatmaz , öncelikle insanların değer verdiği yardım kuruluşlarına ve infak duygusuna bu denli terbiyesizce dil uzatmaktan vaz geç , olaki bu tür şeyler yaşanmıştır eminim insanın olduğu her yerde hata olur önemli olan hatanın üstünden adice siyasete pay cıkarma güdüsüdür. Hata hatadır zaten yalnız bunun ile koskoca bir milletin sinesine hancer sokma ahlakınız misyonunuzu tabana indirmeye yetiyor zaten. Devleti ve milleti ayakta tutan mutlak söylem evrensel dil evrensel saygıdır efendim, dünya farklılları ile mutlu bir şekilde yaşar iken , fransanın sömürü ülkelerine uyguladığı faşist bir yönetim tarzı ve anlayışı ile benim özgür halkımı yönetmeye kalkarsan af buyur sana itibar edenin aklına şaşarım , önce koca bir milleti zayi eden düşünce yapısında sıyrıl ondan sonra bu milleti ve değerlerini ağzına al , halkına ikinci sınıf insan muamelesi yapanlara karşı dik duracağına halkın hissiyatına tercüman olanlara karşı , iftira kampanyalarına alet olmayı bırak bence , halkın ve milletine devletine gerçekten sahip cıkmak isiyorsan , sana ve senin gibilerine pompalanan iftira anlayışından vaz geç , bu gün evrensellik adına gelecek adına , bütün otoriter güçlerin asimile olması adına şu an mevcut olan partilerden hangisi var dersen ak partiyi nazara alamıyorsan ben size bahşetilen aklın bile bir kısmının calışmadığına inanırım , bu gün ideolojik kıskacın altında can cekişen sistemin , bireysel hakların törbülenmesi ,yökteki mevcut vürüsler , askerin içinde askeri ünüformayı kullanarak darbe hazırlıkları yapanların bu millete yaşatmış olduğu acıların ortaya cıkmasına vesile olan güçlü bir iktiadar var iken bunun kıymetini bilelim yoksa zayıf iktidarlarda yaşadığımız bir çok olumsuz şeyler tekrardan yaşarız , ne olur ufak bir zümrenin mutlu olması için koca bir milleti heba etmeyelim bu vatan hepimizin ortak tükemeye hakkımız var vatanı sahiplenip , ideolojik kıskaclar ile bu milletin değerleri ve kendisi ile oynamayalım
Hakan Özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla