Alıntı:
Görmek Nickli Üyeden Alıntı
Safimin hangi tarafta oldugunu göremiyorsan gercekleri görmeme körlügün var, benim elestirim Amerika dan izin almadan Amerika ya danismadan hareket etmekten mahrum olmasi, tabiki normal de Büyük ortadogu es baskanligi yapan Basbakan dan kendisinin elini kolunu baglayan birinden baska birsey beklenemezdi,
Kardesim ben ne diyorum anlayamadin herhalde biz bastan berli önceki kuzey irak operasyonun foss cikazagini biliyorduk , operasyon baslamadan balik kokmaya baslamisti nedenmi? , Irak temsilcisi Türkiye ziyaretinden sonra geri ülkesine harekete derken istedigimizi aldik demisti,Amerikan temsilisizi Rice Basbakan ile temasa gectikten sonra Sabrimiz tükendi diyerek sokaklarda ,Medya araciligi ile Siyasi amellerine kullanmakta olan Basbakan Sabrimiz tükendi diyen sayin basbakan Bush görüsme sonrasina atti Operasyonu ,her akilli insan bilir ki ne kaplarda ne de bölge de pkk köpekleri kacacagini dedik dedik ne oldu operasyon beklendigi gibi Askeerlerimizin elinde olmayan nedenlerden dolayi Hüsrana ugradi,
simdi soruyorum güvendiginiz istihbarat Askerlerimiz sehit edilirken neredeydi ?, Amerika istihbaratina dayanarak bombalanan daglarda pkk varmiydi ?
|
Senin dünyadan haberin yokmuş bizim ülkemiz var olduğu sürece ABD ile işbirliği içinde olmuştur bazen inişli cıkışlı olaylar yaşada genel itibari ile bu bolmuştur , unutmaki Atatürk bile kurtuluş savaşı sonrası ABD sorumlusu olan wilssoon ile bir çok anlaştmalar yapmıştır maddi manada aldığımız yardımlar ile savaş sonrası dengeler kurulmuştur öyle hamaset yaparak söylemler geliştirme yerine tarihi iyi analiz etmek gerek