Hakan 11 , hala laf yapıyorsun ... Kimse kimsenin özgürlüğünü kısıtlamıyor özgürlük isteyenler önce samimi olacaklar yazdıklarımı okumuyorsun anlamıyorsun , yorum yapamıyor kendi süslü edebi tarzınla kalabalık yapıyorsun.
Akp li vekillerin bakanların en çok yaptığıda bu işte. "zamanı gelecek generaller bile türbana selam duracak" diyen bir ekolden gelen Akp "kalkıp türban bizim için bayrak değil" derse bu yalancılıktır ve türban özgürlüğüne vurulmuş en büyük darbedir. Türban sorununu kaşıyacaklarına tekstil fabrikalarında üç kuruşa çalışan ve yangınlarda donanımsızlıktan ölen türbanlı kardeşlerimin sorunlarını çözsünler , çoğunun kendi eşlerinin başı açıktı ve okurlarken çalışırlarken tesettüre sokup ev kadını yaptılar eşlerini. Sonrada kalkmışlar türban neden kısıtlanıyor , önce sen kendine bak , sizdeki açık insanları kapatma baskısı nedir. Belki eşleriniz çalışmaya okumaya devam etseler çok yararlı olacaklar bu ülkeye , neden çalışmıyor eşleriniz. Olayı hep kendinize yontmayın.
Özgür bir ülkede özgürce yaşıyoruz , elbetteki bazı kısıtlamalar olacak çünkü daha öncede bahsettiğim gibi etrafı tehtidlerle dolu bir ülkenin vatandaşlarıyız. Senin çizdiğin profil yalan profil , özgürlük , demokrasi , açılılar açılımlar , insan hakları ... bunlar şimdilik benim ülkeme zarar verir , varolan tehtidleri güçlendirir harekete geçirir. Maalesef eğitim düzeyi düşük istismara açık bir toplumumuz var ve özgürlükler demokrasi adına devlet yönetimi bu insanlara bırakılırsa sonumuz pek hayırlı olmaz. Keşke insanlarımız kitap okuyabilse , dünyayı dolaşabilme fırsatları olsa , vizyonları genişlese ama yok işte olmuyor , fakir bir toplumuz ve kendimizi eğitme olanağımız yok.
Özgürüz , demokratiğiz heeey diye gezerken bir bakmışın amerika tepende bayrağını indiriyor. Akıllı olun , uyanık olun , tetikte olun , farkındalığınızı arttırın. Irak'a demokrasi geldimi sizce ...
Dolandırıcı deniz fenerini hala koruyorsunuz ya size daha ne demeli bilmiyorum. Daha öncede yazdım ama cevap veren olmadı , almanyadaki dolandırıcılık patladıktan sonra deniz fenerine yaptığınız bir bağışın makbuzunu dekontunu buraya koyun demiştim. Ama dediğim gibi kimse koyamadı. Bu kadar insansınız biriniz koyun hadi bir makbuz dekont ... Körükörüne desteklemeyin , birilerinin güdümünde kişiliklerinizi uşak etmeyin , hata varsa vardır destek olmak daha büyük hatadır.
|