Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-18-2008, 02:52   #4
Kullanıcı Adı
Eşref
İlk gününden söyledim.O ufak kız çocuğunun çıkıpta ''bizim kalemimiz,silgimiz bunlar abi'' dediği an anladım.Köyde yaşayan bir kızdan beklenmeyecek tavırlar ve suçlamalar.Çatışmada etrafa saçılan bomba ve mermi kalıntılarını toplamışlar, sanki her gün savaşın içine yaşıyorlarmış gibi gösterdiler halka.Acaba diyorum.?Uğur bey utandı mı..? Küçücük çocukları,doğulu,cahil,aklı henüz ermeyen,ÇOCUKLARI kandırıp,sırf reyting elde etmek ve hükümeti yermek için kullanırken utandı mı acaba? Hiç sanmıyorum.
Böyle yayın ahlakına,böyle insanlara,böyle adiliğe,böyle vicdana milyonkere yazıklar olsun..Böyle insanların yaptığı haberlere itibar etmek büyük cehalettir..Dilerim görmeyenlerinde gözü açılır..Uğur dündar basın ahlağına ihanet etmiştir,halkı kandırma gafletine düşmüştür.Hükümeti yalan haberle yerdiği için,suçsuz ve bihaber olan çocukları kandırdığı ve yalan söylemeye itip,kötü örnek olduğu için derhal cezalandırılmalıdır..Yaptığı resmen ahlaksızlıktır.Bu kişilikte insanlar halkın gözü, kulağı diye nitelendirilemez..Allah muvaffak etmesin inşAllah..
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla