Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-19-2008, 17:06   #16
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Murat , yukarıda yazdım ya garson söyledi diye ... hem bu arada ben dengir mir fırat ın rakısına birşey demedimki bu konuda , neyse hem garsonda satılıktır dimi zaten ...
Haaa sen dtp lilerle aynı masada oturup konuşmasına değilde rakısına taktıysan , rakı içmesi dtp lilerle aynı masada konuşmasından daha kabul edilemez birşeyse senin için onuda açıkla bilelim.

bana göre dengir mir'in gidip deniz baykalla yemek yemesi daha kötü olurdu

deniz baykal ergenekon terör örgütünü avukatlığını yapan, teröristlerden hiçbir farkı olmayan, ülkeye zerre kadar faydası dokunmamış bir lider.

baykalla yiyince neden bişi olmuyorda dtp lilerle yiyince kıyamet kopuyor.

madem o kadar lanet insanlardı, teröristlerdi, neden meclisin açılışında Bahçeli, Ahmet Türk'ün elini sıktı? teröristin elini neden sıkıyor?? bahçeli, dtp başkanı ahmet türkün elini sıkınca medya alkışlamıştı, kimsede 'aaaa şuna bak, teröristleri savunan birinin elini sıkıyor' demedi.

ispanya yıllarca ETA'nın operasyonlarında yüzlerce ölü verdi. ispanya başkanı zapatero ETA'yla masaya oturdu ve ETA yı bitirdi. şimdi ETA silah bırakmış, ideolojisini silahla değil diğer yollardan anlatmaya çalışıyor. ben asla demiyorum oturulup teröristlerle konuşulsun diye fakat ideolojilerini beğenmesekte mecliste DTP nin varlığını kabul etmek zorundayız. onları da t.c vatandaşı kişiler seçti. oturup konuşmakta çokta zarar görmüyorum açıkçası.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla