Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-19-2008, 17:28   #1
Kullanıcı Adı
rikopasa
Yahu sen nasıl bir insanmışsın be böyle , bu kadarda olunmazki kardeşim.
Sana söyleyecek lafım yok benim ...
pkk taşerondur ülkemize yaptırımda bulunmak isteyen diğer ülkelerin taşeronluğunu yapar , hiçbir ideolojileri yoktur , eroin kaçakçılığı yapar , haraç toplar , teröristlerini hapla uyuşturup mehmetçikle çatışmaya yollar , üst yönetimi karıyla kızla yatar kalkar avrupada yaşar , vatan toprağını bölünmüş halde haritalar açar ... işte bunlara terörist demeyenlerle oturup birşeyler konuşulmaz. adam olsalar çıkarlar pkk yı lanetler gelir meclise bakın biz adımımızı attık derler sonrada oturulur konuşulur. kimse kimseyi dışlamak niyetinde değil , bu vatan için kürtlerde öldü , ermenilerde öldü , boşnaklarda öldü. amaaa sen kalkıp vatan toprağına göz dikersen o gözü çıkarırlar.
Türkiye Cumhuriyeti büyüktür kimseden icazet almaz , yapımızda yoktur , madem bu dtpliler adam ve çözüm için çalışıyorlar o zaman tatmin etsinler bu halkı.
Yoook ama ümmetçisiniz ya siz , barzanide nakşibendi , birleştir bunları ... işte sonuç teröristle aynı masada yemek ...
Ben dtp nin varlığını kabul etmiyorum demedim onlarında temsil ettiği zümre var ve temsil edilsinler zaten , pkk ya terörist diyemiyor kardeşim bunlar sen bunlarla neyi konuşacaksın daha.

rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder