Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-20-2008, 00:10   #9
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
mehmet kardeşim demogoji yapma ben neye ne lazım olduğunu iyi bılıyorum sen yaılarımı okumamışın anlaşılan ben ak partiliyim ve seçime gıden bır ortama gırıyoruz.oylarımın bır tanesini bıle boşa vermek istemıyorum.yukardaki yazıyı okursan ATP yani tuğrul türkeşin eski partisine bır çok oyumuz gıttı yanlışlık eseri hem isim hemde sembolumuzün ampülümüzün benzerliği yuzunden..gereken yerde gerektiği gıbı başlık açılır nuklüer enerjımı ampülmü dıye bende demogojı yapabılırim ama ben bır partinin sorumlusu olarak bunları düşünmek zorundayım..ben başbakanımı nevşehır havaalanında protokolde beklerken başbakanım geldi ve nevsehırden 3-0 ı bekliyorum ona göre dedi ve biz öyle bir çalışma yaptıkki 3-0 aldık almasınada 1000 kusur oyumuz ATP ye bak iyi okuyun AKP değil ATP ye gıtti biz eğer 101 oy az alsaydık bır vekılımızı çıkaramayacaktık..ben buradan eleştırı değil fikir almak istiyorum ama olumlu eleştirilerede hay hay derim ama demogojıye, yada mesajım olsun hesabından yazılanlara pirim vermem.bak yukarda bır arkadaşım guzel fıkırler vermiş ıyı bır fıkrın varsa hangı alanda olursa olsun ver ama beni bu tür çekişmelere çekmeyiniz çünki gerçekten ben bu siteden bır şeyler öğrenmek için gırıyorum saygılarımla....
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla