Alıntı:
meleken Nickli Üyeden Alıntı
dmekkim işine gelmiyor gun gelecek devran doncek akp halka hesp verecek dokunulmazlııklar kladırın tayyipin kalmasınmıi niye yolsuzlukların hesabını verecek
|
yazıları ıyı okursan anlarsınız,tayyıp erdoğan,yargılana yargılana,hesap vere,hesap vere, hapisyatarak buralara geldii ve başbakan olmadan ak parti iktıdarken bile dokunulmazlığı yok idi,şimdimi aklınız başınıza geldi..
yenilen gureşçi gureşe doymazmış.2002 seçimlerinde ne oldu.? 2007 temmuz seçiminde ne oldu? ve önümüzdeki yerel mahalli idareler seçiminde en az yuzde elli alacağına ınanıyorum tabi allahın iznıyle o zaman ne diyeceksiniz..tayyip oyları satın aldı diyeceksiniz.
ben sizlere bır öneride bulunayım..CHP lilere çok söylüyorum anlamıyorlar çünki onlar gerçekten kendilerini sosyal sanan zavallılardır nıye böyle dedim ak partinin sosyal hızmetine karşı çıkan tek parti CHP dir.
neyse önerim ellerinizi başınıza koyun ve düşünün bu halk bunca sıkıntıya rağmen neden ak partiye oy veriyor diye bi düşünün ama sakın demeyınki halkı aldatıyor demeyın bır çoğumuz sızlerin şu anda gittiğiniz partilerden gelenleriz..
saygılarımla...
en buyuk gunah gıybettir iftıradır,refah partisinide yolsuzlukla itham etmişlerdi..MHP li bakanlarıda,ANAVATANı da ÇİLLERİDE, DEMİRELİDE.vs yani bırakın bu konuları sezarın hakkını sezara verin..bükemediğiniz bileği öpün.arap eli öpmeyle dudak kararmazmış sevmesende takdir etmesini biliniz..sizin alamadığınız oyları almak..kımın işi..?kımse memnun değilim desede yuzde kırkbeş oy kımın işi.. söyleyim HAK ın VE HALK ın işi hamdolsun..ama hızmetlere doymak yok bu ülkenin mutedeyyin insanlara ihtiyacı vardır..