Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-20-2008, 15:08   #5
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
diyarbakırda yüksek lisans okuyorum. olaylar nedeniyle gidemedim. üniversiteyi de karıştırdılar. geçen hafta yüzü maskeli şerefsizler tüm öğrencileri sınıflarından dışarı çıkarıp ders işlettirmedi. hocaları derslere girmemeleri konusunda uyarıyorlar.

keşke sadece diyarbakırla sınırlı kalsa. az önce çarşıdan geldim her yer kapalı. tek bir tane dükan açık değil. sadece özel hastaneler ve eczanelerin açık kalmasına izin verilmiş Batman'da.

bu arada kepenk kapatan esnafa kızmayın. başka çareleri yok. bu pkk şerefsizleri öyle vicdansız ki affetmiyorlar. herkes korkudan kapatıyor. yoksa millet neden dükanını açıp iş yapmak istemesin ki hele hele pazartesi gününde.

terörist bildiri dağıtıyor dükan açanı yakarız diyor. nerden geldikleri belli değil. teröristten sonra polis geliyor dükanını kapatanlar hakkında yasal işlem başlatırız diyor. bölge halkı iki arada bi derde kalıyor. dükanını kapatmazsa terörist öldürecek, dükanı kapatsa polis en fazla ceza kesecek. bu yüzden millet kapatmayı tercih ediyor.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla