Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
Kaynak Sabah ... neyse sorun bu değil tabii ...
Bende televizyonlarda izliyorum polise askere taş , molotof atan çocukları ...
Polis parkta oynayan 3 yaşındaki çocuğa mermi sıkmaz , o mermi yüksek olasılıkla sekmiştir ve o bebeğin ölünmünün tek sorumlusu o yürüyüşü orada düzenleyenlerdir.
İkinci olay için gerçekten birşey diyemeyeceğim , polisimizin oradaki diken üzerinde oluşuda , streside dikkate alınmalı , onlarda can taşıyor.
|
senden farklı bir yorum beklemiyordum zaten. olaylara dar bir çerçeveden baktığın için yapmış olduğun yorumdan farklı şekilde yazmanı beklemek yanlış olurdu.
durum bir kişiden iki kişiden ibaret değil. google zahmet edip girersen 'polisin öldürdüğü' yazıp enter lersen kaç tane insanımızın öldürüldüğünü göreceksin.
3 yaşındaki bir çocuğun ölümü üzerine söylediğin söz ise çok ürpertici. empati nedir bilir misin sen? bu olay karşısında empati yapmaya çağırıyorum seni. Allah korusun polisin biri bilerek veya bilmeyerek senin 3 yaşındaki oğlunu öldürse, ALLAH aşkına yine aynı tepkiyi mi verirdin? senden öldürülen çocugun için duyguların istense, yine
polis 3 yaşındaki çocuga mermi sıkmaz canım, suç orada bulunan vatandaşlardaydı helal olsun o polise, onlarda diken üstünde zaten , sıkıntılılar, bunalıyorlar, insanlar canlarını sıkıyor, çocuğumu öldüren polisin canı sağolsun, ben kendisine hak veriyorum mu derdin? e el insaf kardeşim. biraz delikanlı olun, öldürülen insanlarla aynı ideolojide olmayabilirsin o insanları sevmeyedebilirsin ama mert olun, gerçekleri söyleyin, yiğidin hakkını yemeyin.