Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-21-2008, 22:40   #4
Kullanıcı Adı
dharma-
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İşte bu lafları kendinizde duyun.. Diliniz var da kulağınız duymuyor mu? Amerikanın işine gelen TSK'ya tepki konulmaması olur! Oh git golfçü paşalara sesini çıkarma gel medyaya fırça at kimsenin sesi çıkmasın. Çıkan da Amerikanın işine gelen olay olsun emi..
Orduya daha 3-4 ay önce demediğinizi bırakmıyordunuz noldu aranız düzeldi heralde?!..
Ben şanlı,kahraman, mağrur ve muzaffer Türk Silahlı kuvvetleri'ne hiç bir zaman söz söylemedim. Söylemem de. Türk Silahlı Kuvvetleri, benim gözümde Tanrı'nın askerleridir.

Golf oynamışsa ne olmuş...Tatil günü Hava Kuvvetleri komutanı elbette hobisini yapacak. Kaldı ki o bölge Hava Kuvvetlerinin değil Jandarma Genel Komutanlğı'nın sorumluluğunda.
Haberi aldıktan sonra da Hava Kuvvetleri Komutanı bombalama boyunca karargahı ile irtibat halinde olmuştur. Görevini layıkıyla yerine getirmiştir.

Amerika'nın işine gelen Türk ulusu ile Türk Silahlı Kuvvetleri'nin arasının açılması olur. Buna izin vermemek her Türk'ün boynunun borcudur."Ordu'ya sadakat, şerefimizdir" sözü, bir gün bütün ulusun benliğine kazılmış olursa, işte o zaman ülkemizi emperyalizmden kurtarmış oluruz.

İlker Başbuğ Paşa sonuna kadar haklıdır. Taraf çarpıttığını ve yalan attığını kabul etti. Ayrıca "vatanı bir kadın memesine satarım" diyen Ahmet Altan'a ve gazetesine inanarak büyük hata yapıyorsunuz.
dharma- isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla