Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-22-2008, 12:49   #9
Kullanıcı Adı
Katil
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Farkındamısınız bilmem ama benim bütün mesajlarımda ünlem işareti çok fazla kullanılır! Evet farkındayım öfkenizden gözünüz kararmış gibi yazıyorsunuz.. Her ünlem öfkeden değilmiş.. Eee sizin ki nedendir onuda yazıverseydiniz bi zahmet.. Şaşırdığınızdan mı?!..

Yazarın yanlışı yada doğrusu, benim yazara kalkan olduğumda yok ki, çıkın iyi okuyun yazdıklarımı. Öfkeniz kapamasın gözünüzü! Benim ''okumayıp'' sizin 'hatim' ettiğiniz(!) kitaplardan derleme olup olmayacağına bir sözüm olmadığını görürsünüz.. (Öfkeyle bağdaşmasa!..)

Sonra renklerle felan uğraşıp bişeyler anlatmaya çalışmışsınız.. Sanırım ''1-2'' meselesi!.. İyi de çık bak daha ilk yorumumda ne demişim:

'' Aslında uygulama zaten başlı başına saçma orası ayrı konu belki Muhammed(sav) ismi de dediğin gibi değiştirilip Peygamber yapılabilirdi ama öfkeyle yazılı birşeyi okuyunca doğru birşey arayamıyorum.. ''

Yani siz öfkenizden kaybediyorsunuz demişim.. Ama siz bu sefer de; 'öfkem yok al bak' deyip olmadığına dair yine ve bu sefer ayrı ''1-2'' meselesine girmişsiniz...

Kıytırıklıktan bahsetme meselesi.. Çıkın son cevapladığım mesajda kıytırık meselesinde sorduğum soruyu okuyun(cevaplayında demiyorum dikkat!) sonra tekrar kusarsınız öfkenizi.. Ama sakin kafayla oku bi!.. Orjinal arapça ezanda namaz diye doğrudan bir kelime yokmuş.. Biliyordum zaten bu kadar çok şey bildiğini!... Ama orda verdiğim, örnekten ibaretti hatta -alay ederek- böle bölede olur o zaman di mi dermişçesine! Ama siz malesef hiddetten o kadar ciddisiniz ki hemen cümlelerimin geçerliliğini yitirttiniz..!

****** (birazcık yıldızda sonlamadan önce benden olsun)

Bende dilerim ki bir genç olgunluğuyla(!-bu ünlem sizin için-) -renksizce!(bu da)- yazılan -parçasız- yorumumu bu sefer anlarsınız.

Öfkenizle okumazsanız, yorum yapmak için yorum yapmadığımı anlarsınız. Okurken bir kaç pencere açık olsun derim!..
Yorum yapmayıpda altta kalmak gibi olmasın sonra!

Kusura bakmayın ama bu mesajlarınıza vereceğim tek cevap: can havliyle yapılan çırpınış saçmalıklarıdır!

Eğitim seviyenizi bilemeyeceğim ama her ünlemin öfke içermeyeceğini dahi kavrayamamış, aksine bilmediğiniz şeyleri savunmayı büyük bir haz sanar olmuşsunuz!

Bir cümlenin öfke içerip içermediğini noktalama işaretlerinden ziyade içeriği belirler! Çıkıpta "aha lan bu ünlem kullanmış ne sinirli, öfkeli adam!" denilmesini cehaletten başka hiçbir kelime tanımlayamaz/kaldıramaz/taşıyamaz!

Eğer ünlem yerine nokta koyarak okumayı akıl edebilseydiniz cümlenizin %70 gibi devasa bir oranını "papağanlaşmışcasına" "öfke de öfke, öfke de öfke" deyip devam etmezdiniz!

Selam alırken öfkelenemeyeceğimi hesaba katmadan talihsiz saçmalıklar "zırvalamışsınız"!

Velevki öfkeyle yazılmış olsun!

Daha önce yanlış anlamış olabilirmiyim diyerek değinmekten kaçındığım "Öfkeyle yazılmış birşeyi okurken doğru birşey aramıyorum" cümlesini ısrarla yineliyorsunuz!

Bu sizin hayata ne denli dar kalıplarda baktığınızı tasdikleyen en önemli cümlelerinizden olsa gerek!

Zinhar bizler, bize küfürlerle cevap veren insanlardan dahi doğru ve iyi şeyler arayan insanlardanız! Mesajın manasına bakıp, kalıbında takılı kalmayan, dar düşünmemeye çalışanlardanız!

Oysa siz koca cümleleri atlayıp sonundaki bir ünlem işaretiyle kafayı öylesine bozmuşsunuzki mesajın tamamı ünlem işaretiyle yazılmış gibi tepki veriyorsunuz!

Varın aramızdaki "seviye" farkını siz hesaplayın!

Sizde mesajlarımı tek okumayla anlama kapasitesi görmediğimden en az dört kere okumanızı öneriyorum!

Yoksa hiçbir zaman örnek vermememe rağmen ısrarla örnekler istemezdiniz benden! (Sadece Muhammed kelimesi yerine Peygamber kullanılabilinirdi dedim. Onunda bu durumla akrabalığı yok!)

Çıkmış Muhammed ismi dediğiniz gibi değiştirilebilirdi diyorsunuz!

Bu durumda konunun esas amacı çerçevesinde haklı olduğumu görüyor, ancak buna rağmen Deniz Baykal gibi işi densizleştirmekten kendinizi alamıyorsunuz!

Belki büyük bir hakaret oluyor ama sizde Deniz Baykal sendromu görüyorum!

Diyorunuzki:

Kıytırıklıktan bahsetme meselesi.. Çıkın son cevapladığım mesajda kıytırık meselesinde sorduğum soruyu okuyun(cevaplayında demiyorum dikkat!) sonra tekrar kusarsınız öfkenizi.. Ama sakin kafayla oku bi!.. Orjinal arapça ezanda namaz diye doğrudan bir kelime yokmuş.. Biliyordum zaten bu kadar çok şey bildiğini!... Ama orda verdiğim, örnekten ibaretti hatta -alay ederek- böle bölede olur o zaman di mi dermişçesine! Ama siz malesef hiddetten o kadar ciddisiniz ki hemen cümlelerimin geçerliliğini yitirttiniz..!

Bu ne talihsiz bir kelimeler topluluğudur böyle! (üzgünüm cümle diyemeyeceğim!)

Hala hiddetli olduğumu "sanmanız" bir yana, "Biliyordum bu kadar çok şey bildiğini" diyerekten küçümseyici tavrınız sizi insanların gözünde yerin dibine geçirecek derecede seviyesiz bir yazı olmuş!

Ayrıca size gayet düzgün cümleler kurarak sizi "adam" yerine koyan ve gayet ciddi cevaplar veren birine, alay ettiğinizi kendi mesajınızda "itiraf" ederek kişiliğiniz ve adamlığınız hakkında derin bilgileri altın tepside tüm forum ehline sunmuş oluyorsunuz!

Zira tüm forum ehlinin bildiği gibi: "Küp içindekini sızdırır!"

"Kelimeler ise kişiliğin aynasıdır!"
Katil isimli Üye şimdilik offline konumundadır