Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-23-2008, 22:14   #8
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Evet, artık 10 yıl boyunca aynı dava söz konusu olamayacak...10 yıl boyunca susacağız, senin deyiminle "guguk kuşu" olamayacağız...Süt dökmüş kediye döndürdü bizi bu gerekçe. Bizi dediysem Ak Partilileri değil; gerçek demokrasi ve özgürlük düşkünü, gerçekten sosyalist olan, gerçekten insan haklarının ne anlama geldiğini bilen insanları...

Ve yaptığım yorum için "canınız acıyınca mı..." diyerek beni bir anda yaftalayan, "siz" diye bölen sen anti_yobaz; "chpli değilim; ama sol görüşlüyüm." diyorsun; CHPli olmayan ama solcu olan bir insanın başörtüsüne "hayır" demesi ve mahkemenin bu gerekçesini henüz anlamını bile tam olarak idrak edebildiğinden şüphe duyduğum "laikliğin güvence altına alınması" olarak yorumlaman da çok büyük bir çelişki...

Demokrasi insan aklının üretebileceği en iyi yönetim biçimidir; ama aynı zamanda vasat insanların anlayabilmesi en zor olan yönetim biçimidir...

Sözde değil, özde sol görüşlüysen ve "babadan" değil "kafadan" sol görüşlüysen yaptığın bu yorum gerçekten düşündürücü...
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla