Konu
:
Başbakan: Mahkeme Anayasa'nın Üzerinde Değildir !
Tekil Mesaj gösterimi
10-24-2008, 21:02
#
10
Kullanıcı Adı
Fasl-ı Gül
Alıntı:
anti_yobaz
Nickli Üyeden Alıntı
kısa ve öz cevaplayacagım akp şeriat ölmemi cektigi bunuda laiklik yıkmak oldugunu biliyoruz bu apacık ortada ben solculugumu ölcemessin.10 yıl mıs sen ne zannediyorsun akp on yılmı kaclak bu ikydi turban hakınız bitti kapandı konu senin beyninden gecen düsünceleri seziyorum nasıl olsa abdullah gul cumhurbaşkanı bizde atar hepsini kurtuluruz diyorsun ama öyle degil bu uyeler biri askerden biri danıştaydan biri saıstaydan öyle atanır cumhurbaşkanı sadece 2 uye secer dini kullanan oda bi işe yaramayak bu ulkeyi sahipsizmi sandırız laik demekratik cumhuriyetimizi koruayacagız
mustafa kemal aydınlıgımı akp karanlıgı buna karar vermek lazım anayasa okudugun icin söylüyorum saygılarımla
Haktan, hukuktan, adaletten, demokrasiden söz etmek için önce bunların güvence altına alınmış olması lazım. Lütfen yorumlarınızı "kalıp fikir"lerinizin gölgesine sığınarak yapmayın. Birazcık düşünmeye çalışın toplum gerçeklerini. Demokrasi halkın iradesi değil midir? Mahkeme kararıyla bu irade "yok" sayılmıştır. Anayasa hak ve özgürlükleri korumayı garanti altına almamış mıdır? Peki nerede hak, nerede özgürlükler. Biz Adaletin mülkün temeli olduğuna inandığımız için alınan kararı eleştiriyoruz.Adaleti, hakkın hak sahibine teslim edilmesi diye bildiğimiz için alınan kararın "hak gaspı" olduğunu söylüyoruz. Toplum gerçeklerinin ideolojilerden sıyrılarak okunması gerektiğini düşünüyoruz. "Hakim"lerin bulundukları makamın sorumluluklarını gözeterek karar almasını istiyoruz. "Toplum" gerçeklerinden bihaber olarak ideolojilerle verilen kararların "adalet", "hukuk" olmadığını düşünüyoruz. Artık siz karar verin bu düşünceler hangi gruba dahil eder bizleri....
Fasl-ı Gül
Açık Profil bilgileri
Fasl-ı Gül - Daha fazla Mesajını bul