Alıntı:
servet60 Nickli Üyeden Alıntı
gaziosmanpaşa parkbahçelerde çalışıyoruz arkadaşlarla 2 aydan beri maaş alamıyoruz.akp mali yönetimindeyim bu olayı kınıyorum protesto ediyorum.şirketimin adı yaprak mim iş ortaklığı gaziosmanpaşa belediyeye bağlı.ben bu partiye çalışıyorum 20 binde net oyum var.avrupa insan haklarına baş vurucam cumhuriyet baş savcılığına başvurucam bu konuları bundan sonra akp 'den istifa edip bütün oyları bütün partilere dağıtıcam,belgeleriyle beraber.bu belgelerle beraber bütün partilere ve tv kanallarına dağıtıp gereğinin yapılmasını istiyorum...yolsuzluklarla beraber bütün her tarafa baş vurucam.en büyük yolsuzluk sizin partiden çıkıyor.saygılar...
|
servet60..ak partiyle belediyenin ne alakası var anlayamadım..ve yanlış bilmiyor isem siz...siz belediye kadrosunda değilsiniz heralde

?
belediyeler park bahçe ve etmizlik işlerini özel şirketlere verdiğini biliyorum..ama maaşınızı almanız konusunda,sonuna kadar yanınızdayım..
çünki peygamberimiz..bir işçinin alın teri kurumadan emeğini veriniz der.
seninkisi alın teri ve vermeleri gerek ama senden ricam sen ve arkadaşlarınız mevsimlik işçilersiniz..diye tahmin ediyorum..eğer öyle ise bu paranızı belediye değil..çalıştığınız şirket verecektir..saygılarımla