Konu
:
Başbakan: Mahkeme Anayasa'nın Üzerinde Değildir !
Tekil Mesaj gösterimi
10-24-2008, 23:55
#
10
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Alıntı:
anti_yobaz
Nickli Üyeden Alıntı
kısa ve öz cevaplayacagım akp şeriat ölmemi cektigi bunuda laiklik yıkmak oldugunu biliyoruz bu apacık ortada ben solculugumu ölcemessin.10 yıl mıs sen ne zannediyorsun akp on yılmı kaclak bu ikydi turban hakınız bitti kapandı konu senin beyninden gecen düsünceleri seziyorum nasıl olsa abdullah gul cumhurbaşkanı bizde atar hepsini kurtuluruz diyorsun ama öyle degil bu uyeler biri askerden biri danıştaydan biri saıstaydan öyle atanır cumhurbaşkanı sadece 2 uye secer dini kullanan oda bi işe yaramayak bu ulkeyi sahipsizmi sandırız laik demekratik cumhuriyetimizi koruayacagız
mustafa kemal aydınlıgımı akp karanlıgı buna karar vermek lazım anayasa okudugun icin söylüyorum saygılarımla
Ne alakası var! Ben 10 yılı yasalara göre konuşarak söyledim. Anayasamıza göre görüşülen ve reddedilen bir dava, gerekçesine bakılarak 10 yıl boyunca tekrar gündeme getirilemez. Sen bunu bilmediğin için saçmasapan komplo teorileri geliştirmişsin.
Ayrıca Anayasa Mahkemesi üyelerinden sadece ikisini cumhurbaşkanının seçtiğine aklın yetiyor; ama o saydığın diğer mahkemelerin hepsine seçilen üyelerin cumgurbaşkanı tarafından seçildiğini bilmiyorsun. Seçmediğini de seçtirir cumhurbaşkanı; tartışacaksan iyi öğren bunları arkadaşım.
Senin solculuğunu ölçmüyorum; çünkü her şey ortada...
Mu-Alim
Açık Profil bilgileri
Mu-Alim nickli üyeye özel mesaj gönderin
Mu-Alim - Daha fazla Mesajını bul