Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-25-2008, 15:12   #17
Kullanıcı Adı
CUMHURİYET_
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çağdaşlıktan bahsedip oligarşiyi, darbeyi savunmaya ne denir sen bilirmisin bu gün savunduğun Chp nin sosyal demokrasi anlayışı ne siz ce neyi kutsadığını millede de neyi kutsamaya zorladığını Allah aşkına bir düşün ,Anayasaya göre Türkiye Cumhuriyeti Demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti iken bu dört nitelik bizim için vazgeçilmez iken sözde bu niteliklerden birini korumak için diğerleri hiçe sayılamaya zorlayan hukusuzluğun temeli nedir Allah aşkına hukuku çiğneyerek, demokrasiyi katlederek yani cumhuriyetin kazanımlarını aşındırarak, dünya önünde Türkiye imajını sıfıra indirerek mi rejim korumayı misyon edinen güçlerden hiçmi haberin yok senin efendim ,birileri laiklik söylemini slogan yaparak, orduya darbe çağrısı yapan, türünün ilk örneği sosyal demokrat ne kadar çok , hele bu slogan ile brokrat ve hukuk kale haline gelmiş ,milli irade hice sayılır olmuş siz bana hala her şeye hakim olan hükümet diyorsunuz çoğu aksaklıkları hükümette görüyorsunuz , artık yirmibirinci yüzyıl insanına dar gelen bir anayasal düzen var iken kimsenin aksi bir şeyler söylemeye hakkı varmıdır bu gün cağdaşlığı , askeri kanatın darbe ile oluşturmuş olduğu anayasadan ibaret gören zihinlerin öz eleştiri yapması gerek , en büyük çağdaşlık demokrasidir bunun farkında olmak , en büyük çağdaşlık Hukuk kurallarına saygıdır. En büyük çağdaşlık bilim ve teknoloji ile ilgilenmektir. Saygılarımlar sorunların özüne inmeden sorulara karşılık beklemeyelim lütfen
CHP yi ben de eleştiriyorum. Konumuz CHP değil, eylemler.

Sürekli olarak demokrat olduklarini söyleyen bir hükümet, neden karsi sesleri kismak icin elinden geleni yapiyor anlayana ask olsun... Bir hükümet ne sekilde elestirilmelidir, bize bir zahmet söyleyin de, ögrenmis olalim.
CUMHURİYET_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır