Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-28-2008, 17:38   #19
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
Katil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşın takıldığı yere parantezlerinizin arasında yer vererek ne denli gereksiz vede saçma olduğunu "mizahi bir dalga şeklinde" güzelce ele aldığınız için teşekkür ederim!

Her ne kadar arkadaşımız son mesajında rencide edici sözleri ile kişiliği hakkındaki fikirleri bize sınırsız olarak açsada biz kaliteli tartışmalarımıza her zaman her yerde aynı şekilde devam ederiz inş.!

Yeterki tartışacak kaliteli insanlar bulunsun!

Burdan verelim ilk önce..
Takıldığım yere parantez arasında mizahi bir dalga şekli falan..
Yani dalga varsa kesin sizle geçilmiştir o..

Çünkü girer bakar;
demişiniz;
'' Ben hiçbir zaman öfke ile mesaj yazmam! ''
E bende demişim ki;
- Kendinizi ilk cümlede yalanlamışsınız. Cümle sonundaki ünlem hiddetten geliyor belli..

Nerenizle okudunuz bilmiyorum ama, normal olarak bakınca buradan cümle ile alakalı olarak ünlemin ne için kullanıldığının manası çıkarılır..

Takılan siz.. Madara olan siz..

Alınmayın üstünüze..

- Ben son mesajımda rencide edici sözler kullanmışım! E yuh artık..
Eden bulurmuş.. Şimdi benim son mesajımdan önceki sizin mesajlarınızda rencide edici kelimelerinizi yazayım mı illa?
Yine anlamıyorsunuz gerçi..
Hem zorunuza gidiyorsa amenna, daha ağırlaştırmayız üslubumuzu.
Sizin papağan dediniz yere ben ekleyipte, siz o ''hayvan'' olmasaydınız... diye demem..
Yani zorunuza gidiyorsa bilelim!

.. Alıntılamayacaktım ama ne yapayım;

biz kaliteli tartışmalarımıza her zaman her yerde aynı şekilde devam ederiz inş.!

Görende sanacak baştan aşağı ona övgü düzülmüş.. Bir tek denmiş ki '' Katil ezanı Türkçe okutan zihniyeti eleştirmek babında Muhammed'i bile değiştirebilirdi bu adamlar anlamında ''
Yani sahiden öyle diyorsan.. Ben de katılırım bu lafa. Sahi onu bile değiştirirlerdi..
Ama siz öyle bir mana da diyor musunuz ki öyle hemen böbürleniyorsunuz?

Yani teknikten anlamadığınız için böyle diyorum!

-- Yeter ki tartışılacak kaliteli insanlar bulunsun diyor..
Hehe..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır