Konu
:
DTP, Başbakan'ın Van Gezisinden Rahatsız
Tekil Mesaj gösterimi
11-01-2008, 02:55
#
4
Kullanıcı Adı
MehmetMert
Haksız da değiller hani!!! Sen adamları meclise sok, daha sonra güler yüzlerine, demokrasi diyen dillerine aldan, daha sonra yücelt... Hatta, mapushaneden çıkanına milletvekili ödülü ver... Az bile istiyorlar... Şunu deseler şaşırmazdım; "Başbakan; sen Türkiye'ye girme bundan sonra". Bu halden sonra bunu deseler şaşırmazdım. Eskiden şunu sorardım kendime, "birgün gelirde bu adamlar topluma kendilerini kabul ettirirlermi? Dağdan destek alıp şehirde devlet eliyle terör estirirlermi? Milletvekili olup seni, beni dağa davet ederlermi?" Evet çok geçmedi sadece 9 yıl geçti aradan ve bunlar bir bir oluşmaya başladı. Ama tamda oluşmaya başladı derken bence çok önemli bir gelişme oldu. Henüz seçime 5 ay gibi uzun bir süreç varken, kendi kuyularını kazmaya başladılar. Bölgede gerilimi artırarak kendilerine ve terör örgütü diyemedikleri pkk'ya büyük darbe vurdular. Bu parti ve pkk yandaşcıları gerilimden beslenmektedirler, fakat şunu unuttular seçime 5 ay var. Bu nabzı ne kadar daha yükseltebilir ve ne kadar götürebilirler? Bunun hesabını yapamadılar ve sonucu Mevlâm gösterecek inşallah Güneydoğu aklı selimi tercih edecek. vesselâm...
Mehmet Mert
MehmetMert
Açık Profil bilgileri
MehmetMert nickli üyeye özel mesaj gönderin
MehmetMert - Daha fazla Mesajını bul