Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2008, 02:09   #6
Kullanıcı Adı
şeyh şamil
Arrow
Ahmet kardeş;
Milli dava nickli dava kardeşime sorduğun soruları ben kendi adıma cevaplamak istiyorum.Çünkü milli dava nickli kardeşimizin aynı görüşü paylaşmaktayım.
Demişsiniki milli gazete dilide kalbide düşmen.Bu sözünüz beni üzmüştür.Üzüntüm kendi adıma değildir sizin adınızadır.Milli Gazete görünmeyen gerçekleri gösteren tek gazetedir.Diğer işbirlikçi gazeteler gibi değildir Milli gazete.

Milli gazetenin yazdığının kesinlikle arkasındayım.Türkiyeyi borçlanma rekoru kıran hangi hükümet.Ülkeyi tam bir dış politikaya endeksleyen kim.Milli bir politikamız bile yok.Manevi tahribatlar ve ahlaksızlık diz boyu olmuşken bunu yazan tek gazete Milli gazetedir.Doğruyu yazn tek gazetedir.
Ancak yanlış gören gözün doğruyu bulması elbette mümkün değildir.

Demişsinizki dolar 2002 yılındaki gibi olmadı.Olmadı ancak olmayacağını nerden biliyorsunuz Bu lafınızı unutmayın olduğu zaman hatırlatırım.(inş. hatırlatmam dolar 1800 olmaz).Türkiyede kriz yok gibi bir havanız var malesef kriz yoksa bu işsizlik neden gün be gün artıyor.Millet neden ilk kalktığında dolara bakıyor.Neden alışverişini kıstı.Artık.Demekki türkiyede birşeyler yolunda gitmiyor.
Zaten gitseydi bu zam trafiği yaşanmazdı.Doğalgaza zam normal bir zam değildir.%22ç5 nedemek yaw aklım duracak.

Şunu hatyırlatmak isterim.Yaklaşık 1.5 - 2 yıl önce türkiye krize gidiyor derken biz yani milli grüşcüler içinde MİLLİ GAZETEde var.Değerli akp mensupları bize hayal görüyorlar derken şimdi ne oldu türkiye krizle karşı karşıya değil mi?Ekonomiyi sadece dışarıya endeksleyere fazili sistemle çalışanın hali budur.Şunuda unutmayalım kriz geçmedi daha yeni başlıyor.Türkiyenin şansı günler atlattı elh.NBe zaman kriz dalgası geliyor bizde bayram oluyor seyran oluyor ogün tatil oluyor.Ekonnomi uzamanları krizin daha başında olduğumuzu sıkıntılı günlere geçmediğimizi söylüyorlar.Sıkıntılı günler şubat veya mart ayında başlayacak diyorlar.Demek istediğim ülke bahsettiğiniz gibi güllük gülüistanlık değil.Sizin sevgiğiniz pembe tablolar çizen manşeteleri atmayan milli gazeteyi elbette böyle kötü bir uslupla eleştirmeniz doğaldır.

Vesselam
şeyh şamil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla