11-02-2008, 02:54
|
|
|
O halde bende Ahmet beyin avukatlığını yapmak istiyorum..;)
Malum aynı DAVAYI savunuyoruz..
Muhalifleirn huyunda vardır..Amaç muhalif olduklarına çatmak ve köşeye sıkıştırmak olunca,konu dışına kolaylıkla taşıp kendielirni su üstüne çıkartıyorlar..
Öncelikle milli gazete dahil bütün gazeteler taraflıdır..Bunun aksini kimse bana iddia edemez.. Milli gazetenin hükümeti öven,göklere çıkartan bir yorumunu,haberini gösterin bakalım..Yada sadet partisini yeren,kınayan ve eleştiren bir haberini.. Benim abonesi olduğum vakit gazetesi bile zaman zaman taraf tutuyor (ki bu gayet doğal) Herkes değer verdikleirni savunur..Kendimizi kandırmayalım..
Demişsinizki dolar 2002 yılındaki gibi olmadı.Olmadı ancak olmayacağını nerden biliyorsunuz Bu lafınızı unutmayın olduğu zaman hatırlatırım.(inş. hatırlatmam dolar 1800 olmaz).Türkiyede kriz yok gibi bir havanız var malesef kriz yoksa bu işsizlik neden gün be gün artıyor.
Olacakla öleceğe çare yok..Bu gün lüks bir evde yaşayan adamın yarın o evinin yanmayacağını ve evsiz kalmayacağını kim garanti edebilir..?Şimdi bir sıkıntı yoksa neden bu eleştiri..Biz laflarımızı unutmuyoruz..Siz olduğu zaman hatırlatırsınız..
Türkiyede kriz var..Kabul ediyoruz..Etmediğimizi gösteren bir kanıtınız varsa suçlamdan önce kanıtlayın lütfen..Krizin sebebi hükümetimiz değil hükümetimizi köşeye sıkıştırıp alt etmek isteyen,halkın gözünden düşürüp karalamak isteyen gafillerdir..Bu gafiller ki partiyi kapatmaya kadar girmiş ama başarılı olamamışlardır.. Parti adına yürütülen bütün olumsuz kampanyalar neticesinde ülke ekonomisi milyon dolar zarar girmiştir.Bunun yankıları yalnız ülkemizde değil diğer ülkelerdede ses bulmuştur..
Ekonomik krizden istifade edip işzilik gibi evrensel bir sorunu hükümetin yüzüne vurmaya kimsenin hakkı yoktur..İşsizlik bu gün en gelişmiş avrupa ülkelerinde bile çzöümü olmayan bir sorundur..Konuşmadan araştırın..Öğrenmeden konuşmayın..İşsizliği sanki hükümet ortaya çıkarmışçasına,sanki bu hükümet öncesinde böyle bir sorun yokmuşçasına suçlamak aklı selim insanların işi değildir.. Evrensel bir sorunu hükümete mal etmek cehalettir.. İşsizlik sorunu için bir çok seçenek yasalaştırıldı.. İş beğenmeyenler işsizliği bahane etmesinler..Ben bu gün çalışmak istersem ekmeğimi taştanda çıkartırım..Abartmayın.. Biraz vicdan..
Millet neden ilk kalktığında dolara bakıyor.Neden alışverişini kıstı.Artık.Demekki türkiyede birşeyler yolunda gitmiyor.
Zaten gitseydi bu zam trafiği yaşanmazdı.Doğalgaza zam normal bir zam değildir.%22ç5 nedemek yaw aklım duracak.
İlk kalktığında dolara bakıyor demek.. Vay annesini.. Kalkar kalkmaz dolara bakanlar kimler bizede söylesenize..Halkın evine her sabah ziyarete mi gidiyorsunuz.. İlginçç;) Sanki her gün halkın arasında sorunlarıyla ilgilenip onların derdini dinliyorsunuz.. Oysa ben sizi hemen her gün internet başında klavye kahramanlığı yaparken görüyorum.. Oturduğum yerden dünyaya laf yetiştirebilirm..Marifet o değil..Demek ki ekonomik kriz sizi etkilememiş..İnternet ücreti verebilecek kadar orta derecede sıkıntısız sorunsuz yaşıyorsunuz..Ne hoş..
Aman aklınız durmasın.. Bu aklınızın durmadığı haliyse durmuş hali beni hayli korkutuyor vesselam..;)
Demek istediğim ülke bahsettiğiniz gibi güllük gülüistanlık değil.Sizin sevgiğiniz pembe tablolar çizen manşeteleri atmayan milli gazeteyi elbette böyle kötü bir uslupla eleştirmeniz doğaldır.
Bizlerin ülkenin güllükgülistanlık olduğunu kanıtlayan bir belgeniz var mı..? Anlamak isteidğiniz şekilde anlıyorsunuz..İşinize geleni takıyorsunuz.. Ben buna muhalefetlikte demem..Muhalefetlik iftira atmak,yalan konuşmak,yada işine geldiği şekilde konuşmak değildir..
Bizlerde krizin farkındayız..Ama felaket tellalları gibi ortaya çıkıp,en ufak bir sıkıntıda hükümetin üstüne yüklenmiyor,karalama gafletine düşüp kendimizi küçültmüyoruz.. Krizi manşetlerne taşıyan tek gazete milli gazete değildir..
Muhalfetliğinde bir sınırı vardır..Dinden bahseden,müslümanlıktan dem vurup kardeşiz diyenler.. Müslüman farklı fikirlerde olan(din hususu haricinde) kardeşlerine iftira atmaz,haksız yere eleştirip haksız yere suçlamaz.. Lütfen başkalarını eleştirmeden önce kendinize bir bakın..Eleştirmeden evvel elinizi sol yanınıza koyun.. Bizimle aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz..Herkes birebir düşünmez.. Ama aynı ülkede yaşıyorsak ve müslümanız diyorsak bunun gereklerini yerine getirmek zorundayız.. Zamanınızı başkalarını eleştirmekle geçirmeyin bence.. Bu size hiç bir şey kazandırmaz.. İcraat önemli..Başkalarını yapmadıkalrı için suçluyorsunuz ama acaba siz bunları yapıyormusnuz..? Sorun kendinize.. 
selametle..;)
|
|
|