Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2008, 04:04   #2
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Alıntı:
kariyerim74 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Diyarbakırı gerçekten istiyor isek ozaman bunu halka ıspat etmeliyiz diyarbakır adayımız melih gökçek olmalı diyarbakırlıya onları gerçekten önemsediğimizi hizmet etmek istediğimizi ıspat etmeliyiz benim ciddi fikirlerim ama hiç kimseye ulaşamıyorum ve herkeslede paylaşamayacağım fikirler bunlar arkadaşlar diyarbakır örgütü ile olacak iş değil gerçekten genel merke<den birilerinin bana ulaşması gerek artık ben onlara ulaşamadım üzgüüm ve zamanımız çok sınırlı NE DERDİNİZ
gerçekten bu duyarlı daavranışın için teşekkur ederim..ama siz kim ile görüşmek istiyorsunuz..en azından fıkırlerinizi faxla yabılırsınız.. ben yardımcı olmak isterim ama...yanlış anlamayınız her benım fıkrım var dıyen kişi görüşemezki..
en azından fax , veya mail yoluyla ulaştırın fıkırlerinizi..yada kendı mıllet vekıllerınıze,yada bulunduğunuz.il,ilçe başkanlıklarına ulaşınız..muhakkakki yardımcı olurlar..

başarılarınızın ve fikirlerinizin devamını dilerim..keşke fikrinizi duymuş olsa idim dün MKYK üyesi vekilimiz konferans verdi...ona vereceğiniz bilgileri paylaşırdık..neyseki daha geçmiş değil.seçimlere daha var o zamana kadar muhakkak ulaştırırsınız.
saygılarımla...
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla