11-02-2008, 17:11
|
|
|
Alıntı:
şeyh şamil Nickli Üyeden Alıntı
Ahmet kardeş;
Bu lafınızı unutmayın olduğu zaman hatırlatırım.
|
Bak sevgili kardeşim..
İstersen ben sana bi şeyler hatırlatayım...1996 da bi iktidara geldiniz..1 yıl iktidarda kalamadınız..bunca emeği heba ettiniz...ve merve kavakçıya sahip çıkmadınız..ı ecevit kadar olamadınız..vs... yahu beni konuşturmayın...bak ben kendimi tutmağa çalışıyorum bi şey demedim ve dememeğe çalışıyorum.
ben o gunlerin sıkıntısını çekenlerdenım..çünki ben konuşmuyorum..ama üzerimize çok gelirseniz..O gunlerdeki olanları bır,bır anlatırım..anlatmamamın sebebi...yine sevgili başbakanımın hatırınadır ve erbakana laf söylemek istemeyişimdendir çünki saygım gereği..!
eğer bu sitede milli görüş,adil düzen,erbakan,numan kurtuluş,vs ire konuşuluyor ise bu ak partinin ne kadar özgürlükçü olduğunu ,ne kadar seviyeli olduğunu,ne kadar demokrat olduğunu gösterir..ama her şeyin bır sınırı vardır..
sizin dava arkadaım dediğiniz insanların neler söylediğini ben burada yazmak istemıyorum...çünki ıyı bılırsiniz neler olduğunu..
Gelelim dolar mevzuuna .....İMF mevzuuna...konuşurken hakkı konuş,ki kımseyı zan altında bırakma..! dolar 2001 yada 2002 de kaç lıra..? aradan 6 yıl geçti o kadar badireler atlatıldı..ama ne oldu.. hala 1600 ler cıvarında...!şimdi alah vermesin ama dolar 3000 lıra olsa sizler vallahıde billahide bır çoğunuz sevinirsiniz..ben sizleri çok iyi bılırim..!
İMF mevzuu na gelelim.yine söylüyorum ben laf uret mıyorum sadece..bır gerçekten bahsediyorum. turkiye cumhuriyet tarihinde İMF ile anlaşmalardan sonra ilk defa bır hukumet borlarını bıtırme noktasına getırdi.. 26 milyar dolardan 7 milyar dolara indirdi...! ve ilk defa bır hukumet..1 milyar dolar verilecek olan parayı ret etti..
İMF nedir? İMF bır bankadır..ve turkiyemıze gunu geldiğinde katkısı olacaktır.ve olduda... bunu düşman göstermenın alemi yok.. ha .. ne zaman İMF ye defol dersin..? işte onuda ülkemde 40 yıldır 50 yıldır siyaset yapan..ÖTV lik siyasetçilere soracaksınız...kene gıbı mılletın sırtına yapışanlardan..ülkemi 70 sente muhtaç edenlerden soracaksınız..bizden değil..iğneyi önce kendinize batıracaksını...ülkemın kaybedecek zamanı yoktur..
yıllarca işte gelecek zulu-m bıtecek diye diye. dedem öldü. annem öldü..bende 41 yaşındayım..ama hala gelecek..gelmez gelemez çünki keskin sirke kupüne zarardır ve kendi küpümüze zarar verdirttik..ımam hatıpte,turbana,sohbetlerden itıkatlı,mutedeyyın insanımıza zor anlar, yıllar yaşattık.. ama yeter artık söz mılletindir.
bak şimdi nasıl anladı davanızın sahıpleri yola geldiler..ama bıraz geç anladılar..nedir onlar..?genç bı lıder getırmeyi anlamışlar,amerikayla diyaloğu olan bırını genel başkan yaptılar.demekkı bu iş böyleymiş..bıraz geçde olsa anladınız..ama olsun bizler sizlerin önünü açtık siyasette yol verdik hadi rastgele..
gelelim dava arkadaşını savunmana..!benim dava arkadaşım recep tayip erdoğanı savunmam sizi niye gocunduruyor, partimi savnmam nıye sizleri rahatsız ediyor? ülkemın gerçeğini anlatmak dolarından,İMF gerçeklerini anlatmak sizleri nıye rahatsız ediyor...ben bu sıtenın ak partıformunda yazıyorum..sizin sitenizde değil..oysa sizler burada siyaset yapıyorsunuz bunuda ülke gerçeklerini görmezden gelerek yapıyorsunuz..ve ak partı formunda ak partıye ve ak partililere anlatmaya çalışıyor ve bızlere ağır ithamlarda bulunuyorsunuz..çok ayıp.sizin adınıza ben gerçekten üzüldüm..ben sizin sitenızde ..dubaiden,italyan kravattan,villalarda,altınlardan,mercimek olayından..vs bahsettsen heralde bana hakaret yağdırırdınız..ama yınede bu siteyi kuran ve yöneticilik yapan kardeşlerim..sizlere ellerinden geldiğince hoş görülü davranıyorlar ALLAH site yöneticilerimizden razı olsun ve başarılarının devamını dilerim.
Ayrıca :işin aslı bu sitede AK partinin propagandası yapılmalı..çünki bu site ak partılı genç beyınlerın AK gençlerin partimiz adına açtığı fikir üreten ve ak partimizin icraatlarını anlatan bır sitedir..ve öylede olmalıdır.sıteye göz atıyorum bır bakıyorum saadet partisinin sitesinemii gırdım dıye bayağı hayıflandım..çok ayıp..siz sadetçilere
sizler tereciye tere satmak içinmi.. burdasınız? yoksa fıkir paylaşmak, konuları aydınlatmak ve ülkemi layık olduğu yere getırmek içinmi?
Gelelim hatırlatma mevzuuna..!ben sizlerin ne söyleyipte ne yaptıklarınızı isterseniz hatırlatayım..! rektörler türbanlılara sela mı durdular..! yav anlattırmayın bana neyse boş verin.siz ıktıdar olmaya bakın ve bır yıldan fazla ülkemi yönetmeğe talip olun yoksaa ... yinemi...! dedirtmeyin. ben şahsım adına çok çektim..kızım çekti ben konuşmadım..ben turbanından,imamhatıpıne....üniversitesinden ,yimpaş mevzuuna varıncaya kadar hepsinide yaşadım.
ben konuşmadım ve bıze çocuklarınızı imamhatıpte okutun deyıpte kendi çocuklarını başka okulda okutanlardan olmadım..! bu ne perhiz bune turşu dedirtmedim..!
not: dua edin başbakanım başarılı oldu ve dahada olsun..eğer tayyıp erdoğan başarılı olamaz ise bunun tek musebbibi erbakandır..!çünkii.. erdoğanı iyi ..yetiştirememiş demektir...
duygu selide avkatlığımı yaptığı için çok teşekkür ederim..(bizde duyguyla aynı davayı savunuyoruz.)
|
|
|