Bak şimdi google ı açıyorsun ve "rektörler türbana selam duracak" yazıp entera basıyorsun bakalım ne olacak ... aaaa bak aşağıda olmuşuda varmış ...
http://www.google.com.tr/search?hl=t...duracak&(Uygun görlmeyen kelime. Yönetimle irtibata geçiniz)(Uygun görlmeyen kelime. Yönetimle irtibata geçiniz)(Uygun görlmeyen kelime. Yönetimle irtibata geçiniz)(Uygun görlmeyen kelime. Yönetimle irtibata geçiniz)=
Bunlar Sn Başbakanın hocası Erbakan Hocanın 1996 da söylediği kelimeler.
Haaa bu arada bana sakın "rektörlere demiş generallere dememiş" gibi bir cümle kurmayın sakın , çok basit bir manevra olur. Ben sadece generaller olarak yanlış hatırlamışım ama bu "selam verme" eylemini katarak türbanı bayrak olarak algıladığı gerçeğini değiştirmez.
Ek olarak bana sakın biz o gömleği çıkarttıkda demeyin , değiştimde demeyin.
Arkadaşlar özellikle bayan arkadaşlar sizin başörtünüzle kimsenin işi yok , inşallah bu başörtüsü üzerinden rant , oy sömürücülüğü yapan zihniyet değişirde sizlerde bizlerde rahat ederiz. Bizi kalkmış düşman olarak görüyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Asıl problem çıkartan bu söylemleri sarfeden insanlar.
Evlenmeden önce başları açık , okuyan , çalışan eşlerini alıp işlerinden çıkartan , tahsilini yarım bıraktıran ve tesettire sokan insanlarmı yani özgürlüğe saygı duyuyor. O eşlerinin kapanmama özgürlükleri ne oldu ... Başörtüsüne özgürlük falan değil amaçları , özgürlük savaşçısı olan insanlar tıpkı eşlerine yaptıkları gibi dayatmalarda bulunmaz. İnsanları kandırmaya hiç gerek yok.