Alıntı:
bariscan Nickli Üyeden Alıntı
gecen sene mail adresime de aynı resimlerle İŞTE SERİAT BU!!! başlıgıyla gönderlmişti altında kısaca iranda hırsızlık yapan bu cocuk kolunun üzerinden arabayla gecilerek sözde cezalandırılmıstı biraz arastırma yaparak bana bu maili yollayan kişiyi buldum biraz tartıstık bu resimlere gercekten inanmıs ve gercek islamiyetin gerçek seriatın bu oldugunu kendisi kanmıs ve herkeside kanmaya calısmıstı ama sordugum ve anlattıgım bazı seylere cevab veremedi.
birincisi islamiyette akil baliğ olmayanlara herhangi bir ceza uygulanmaz eger suclu bulunursa velisine babasına ceza verilir ve benim bildigim seriat hırsızlık yapan bir kişiyi ilk hırsızlık yaptıgı zaman deil belli uyarılardan sonra eger tekrarlanırsa el veya kol kesma gibi cezalar verilir
ikincisi bana ceza vermekten cok sanki bir gösteriymiş gibi geldi baksanıza adamın elindeki mikrofona yoksa yanılıyormuyum.?
|
AASLIINDA KONUYU ARKADAŞIMIS GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL ÖZETLEMİŞ İSLAMİYETİ KULLANARAK İŞTE ŞERİATIN GERĞİ BU DİYEREK DÜNYAYI VE BİZ MÜSLÜMANLARI BUNLARA KANDIRARAK YAZIK .ADİ BUNLAR.BU NASIL ADALET GİBİ istemiyerekte olsa kendi dinimizi yargılamaya başlatıyolar aslında orada olanbir olayın hırsızlık yada şeriatla bir ilgisi yok herhangi bir olayın yada cehaletin kareler de olabilir sizce islamiyet akıl çağına girmemiş ölse bie cennetle müjdediği bir yavruyu şeriat hükmüyle yargılarmı? bunun gibi bir sürü mail ler hep gelmekte ama nereden çıkıyor bunlar amaç ne yok bu mesajı falancaya kişiye yollayarak cennetten yer kazanırsın yada aaa bak kurana dil uzatmış allah onu fareye çevirmiş gibi bir sürü yalanlar dolanıyor önemli olan birden kanmamaak