Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2008, 23:54   #1
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Standart Bu chp liler gerçekten takiyyeciii
Benim çocukluk yıllarımda hiç unutmam..seçimler yaklaştığında öyle bir mücadele başlardıki demeyin gitsin..
Bir gün hiç unutmam..babamla bi komşumuz tartışıyorlardı'' öyle bir atışıyorlarki nerdeyse birbirlerini yumruklayacaklar...bir mahalleden başka bir mahalleye gidemezdik.şurası solcuların'' burası sağcıların, orası ülkücülerin vs..hep böyle geçerdi günlerimiz..
-chp li yetkililer geldiler' oyunuzu bize verin diye çaba sarf ediyorlardı.. dedem dediki; ben chp ye oy vermem dedi'' niye dıye sordular..dedemde; chp liler kuranı yasakladılar dedi; dedem çok dındar mutedeyyin bir şahsiyetti..
-chp lilerde bu söz karşısında ne deseler beğenırsiniz.. amca dediler; biz kuranı falan yasaklamadık'sizler yanlış biliyorsunuz; sizi adalet partililer' böyle kandırıyorlar dedi; biz dedi CENABI HAKKIN PARTİSİYİZ..sembolümüze baksana..! C.H.P yani cenabı hakkın partisi...! bizim kuranı yasaklamak gıbı gayretimiz olmadı.. ve bunu başkaları uyduruyorlar sizleri kandırıyorlar dedi...
-bu söz karşısında benim cahıl dedem ne desinki'' televizyon yok,elektırık yok,çay yok,şeker yok,gaz yağı yok,yemek yağları,margarinler yok,benzin yok,vs..
yani halkın uyuduğu ..terörün estiği yıllarda... ben bu sözleri chp lilerden bizzat duydum.. ve bazen düşünürümde ne berbat yıllardı..
ülkemi YETMİŞ SENTE (70) MUHTAÇ ETTİLER. demirelin meşhur sözü.

allah o gunleri bır daha yaşatmasın. amin.
konuya gelecek olursam.. bu chp lıler yeri geldiğinde,,ebu yusuftan söz eder,bazen imamı azamdan.ve sosyete hocamız yaşar nuriyide aralarına katan..pkk ile özleşen o zaman adı HADEP olan partiyle iş birliği yapan..ataturkün resmini turk parasından atan..chp ismını cenabı hakkın partisidir diye halkı aldatan,, kimdir..? takiyyecidir..
oy uğruna her şeyi göze alabılen bi parti...! çağın gerisinde kalmıi bır parti..! acaba ataturk yaşasaydı bu chp lileri ne yapardı..?
sözün özü: bu chp gerçektende gerici ve TAKİYYECİ bir partidir..

saygılarımla:
ahmetermiş

ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder