Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-07-2008, 16:02   #12
Kullanıcı Adı
rikopasa
Alıntı:
M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
rikopaşa celallenme hemen. vakit bile hüseyin üzmez'i savunmadı. medyanın Üzmez'in üzerine abartılı olarak gitmesi kesinlikle ve kesinlikle 14 yaşındaki kızı düşündüğünden değil. cinselliğe karşı olduklarından hiç değil. kanal D nin sapıklıkları, Ali Kırca'nın şerefsizliği üzerinde neden bu kadar durulmadı? çünkü Üzmez üzerinden İslami kesimi vurmayı amaçlıyorlar. işte biz buna karşı çıkıyoruz. cezası varsa görsün, görmeli ama sırf adam İslami kimliğe sahip diye islamı karalamanın hiç bir ahlaki yönü yok.

Ben cellallenmedim ama senin gibi "her türlü medyayı takip eden biriyim" diyen bir arkadaş vakit'in üzülmezi savunmadığını söylüyorsa biraz enteresan ... vakit , üzülmezi eleştiren yazarının yazısının altına "bu yazı gazetemizin görüşlerini yansıtmıyodur " benzeri bir ibare bile koymuştur. hala burada kalkmış vakit savunmamıştır diyebiliyorsun ...
Yaw kardeşim Ali Kırca gitmiş artık ne karşılığıysa almışsa almış bir kadınla beraber olmuş ve tongaya gelerek gizli kameralara yakalanmış , burada ali kırcanın konumuyla üzülmezin konumu aynımı sence. tamam ali kırcanın olayıda hoş değil ama bu iki olayı aynı kefeye koymak akla mantığa sığmaz. ali kırca tüm internette maymun olmadımı ? oldu ...
İslami kimlikmi ? o şerefsiz tıynetsiz suratında meymenet olmayan adi sübyancıyı "İslami kimlik" kelimeleriyle aynı cümlede kullanılmamalı bile. İslami kesimde bunun gibi genetik artığa destek çıkmasın bak bakalım o zaman kimse islami kesime vurmaya çalışıyormu.
Bu adam kalkıp "ben müslümanım" diyor sağda solda , müslümanlığa en büyük zararı bunlar veriyor işte ...
rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla