ben sp nın değil ,,hayallerle değil..şu anda iktidar olan partimizin ve ülkemizin,,geleceğiyle ilgili düşüncelerimi yazarım..ben akp li değilim..ben AK partiliyim.. sp de benim ve bizim muhalifimizdir..benim sözüm ak partiliyim deyipte..! eh sp yıde destekliyorum... chp olacağına sp olsun..vs gıbı sözlere karşıyım..
ak partiyi savunanlara gavur dıyenlerle,,abdullah güle mason diyenlerle, ak parti liderine ve taraftarlarına hain diyenlerle,,fethullah gülene olmadık hakaret yapanlarla,süleymancılara,nurcu kardeşlerime laf söyleyenlerle,
bize amerikancı deyipte..kendi partisine amerikayla irtibatlı olan bırını,partisinin başına getirenlerle... aynı kafaya sahip olamam.çünki ben AK partiliyim..
ve sp nın burda reklam yapması...üstüne üstlük bır çok sp lının AK aprtimize hakaret etmelerine göz yumamam.. bu siteye geldiğim gunden beri AK partimize ,,SP lılerın hakaretlerini göz baka,baka okuyorum..ama bu kadarda olmaz..! bu sitede AK parti form yazmasa ben zaten uye olmazdım çünki buradan bi şey öğreneyım dıyorum ve ne göreyım..fethullah hocaya at.. huseyin üzmezi savun.
ak partiye,erdoğana at...erbakanı sadeti savun..bız erbakana saygı göstermek istiyoruz..ama nereye kadar..!
sözün özü: partisini ayakta tutamayanlarla,partisini kapattıranlarla,
ben yan yana olmam...
SP lıler...hadi bır seferde AKP DEMEYİN...! AK parti deyin..dilinize bile alamıyorsunuz değilmi..? çünki bir çok sp li AK partiliye karşı aşırı KİNDARDIR..!
|