Konu
:
Zaman rekora az kaldı - İşte tirajlar !
Tekil Mesaj gösterimi
11-10-2008, 15:46
#
13
Kullanıcı Adı
Katil
Alıntı:
yalçın
Nickli Üyeden Alıntı
Güzel kardeşim o kadar kaliteli donanıma hakim olduğunu haddinden fazla hissediyorum , yalnız bu yorumun yüzeyselliği kesinlikle size ait olamaz,toplum ve birey ilişkilerinin devlete nazar olacak köprü vazifesine katkısı olan medya anlayışlarının ehemmiyeti arasında haklın teveccühünü almış bu ne şekilde ekstra mücadeleler ilede olsa , ülkemiz ve basın ahlakımız acısından önemi bir konuma hakim iken bunu yok saymak ve flülaştırmak hiç bir muhafazakar , demokrat cevrenin hatta mütedeyyin insanların ifade kültürü olamaz , sağduyuya hakim ayrışmaları değil ortak noktaları ön plana alan her düşüncenin katmerli bir şekilde zirveye cıkması halkın içinde virüs gibi yayılması karşısındaki tavrımız sevinç nidaları eşliğinde olması gerekirken bundan irkilmesi gerekli olanların dünya görüşlerine sığınmak eminim bizlerin şiarı olamaz
Bahsettiğiniz yüzeyselliği bir sonraki mesajımda diğer arkadaşların mesajlarına cevap olarak derinleştirdim. Dikkatinizi orayada çekmek istiyorum!
Benim eleştirdiğim nokta rakamların pohpohlanması. Gerçeklikten fazlasıyla uzak olan bu rakamların nasıl ve ne şekilde şişirildiğinin herkes tarafından bilinen bilgiler olduğunu belirttim.!
Gazetenin halk ile oluşturmuş olduğu köprüye bir eleştiride bulunmuyorum. Takdirde ediyorum! Velevki tasvip etmeyeyim. Bu durumda kişisel değerleri zedelemediği sürece yine saygımı esirgemem!
Demem o durki; olayı farklı boyutlara taşımak herhangi bir mana ifade etmez! Cümlelerimi belirttikleri anlam çerçevesinde değerlendirmeniz dileği ile!
Katil
Açık Profil bilgileri
Katil nickli üyeye özel mesaj gönderin
Katil´nin Web Sitesini ziyaret edin
Katil - Daha fazla Mesajını bul