Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-2008, 00:36   #20
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
ÜMİT-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sözlerimi başka yere çekmeyin lütfen ben kimsenin emeğine bir şey dediğim yok çünkü bende partim için savaşıyorum..samanyolu olmazsa ak partide olmaz dediysem ne demek istediğimi sizin gibi birinin anlaması lazımdı..soruyorum sana bugüne kadar medya anlamında kim yanımızdaydı...star mı yoksa şow tv mi yoksa ntv mi yoksa atv mi yoksalar bitmez..icraatlarımızı hangi kanal anlatıyo tam anlamıyla başbakanımızı kim savunuyo tam olarak ak partimizi kim savundu bugüne kadar baykalın pis işlerini kim meydana çıkardı ..bunun gibi daha neleri var..ben diyorum ki ufacık mesele yüzünden bu camiayı harcamayalım..beni anlamanız temennisiyle...

Konuya bak yoruma bak demek hiçte saçma olmaz sanırım..Konuyla partimizin alakası nedir beyefendi..? Bu konuyla partimizi niçin karıştırıyorsunuz..Bence asıl siz konuyu başka yere çekmeyin..
O cümledeki niyetiniz kötü yada iyi orasını bilemem..Ancak niyetimizi ifade ederken seçtiğimiz cümlelerede dikkat edelim ki yanlış anlaşılmayalım değil mi..? Bana göre '' samanyolu haber olmasaydı ak parti olmazdı'' cümlesi ne olursa olsun ters..Ayrıca açılan konuda parti değil bir futbol takımından bahsediliyor..Tamam partinin adını taşıyan bir forumdayız ama her konuyada parti adını dahil etmek hiç mantıklıca değil..
Samanyolu benim değer verdiğim partimi destekleyebilir..Onun adına yürütülen karalama kampanyalarına karşı her türlü savunmayla partimizin yararına yayınlar yapabilir..Ama bu demek değildir ki ''samanyolu' hata yapamaz..Bal gibide yapmış..Hemde bu kaçıncısı..;)