Konu
:
Zaman rekora az kaldı - İşte tirajlar !
Tekil Mesaj gösterimi
11-11-2008, 01:18
#
16
Kullanıcı Adı
Katil
Alıntı:
yalçın
Nickli Üyeden Alıntı
Özeleştiri sınırlarınızın içinde emin olun sadakat ve vefa hissinin zerresi olsa bu yaşatıklarınızın veya yaşadığınızı iddiaa ettiğinizin bu denli süslü ve yapmacık mimikleri ile ifşası söz konusu olmazdı , kesinlikle madde halinde dile getirdiklerinize katılmıyorum böyle bir dayatı kültürü 21. yüzyıl insanına karşı etkili olamaycağı bir hakikattir . Yalnız hizmetin ulaştığı ve bir şekilde bu aksiyoner misyonun etrafında olan her insanın gayretleri ve mücadeleleri vardır. Bunları zoraki ve dayatma ile ifade etmeniz samimiyetten uzak olduğunu düşünüyorum olaki zoraki olsun sizinde ifade ettiğiniz gibi değerlerimizi yüceltme ve gerekli olduğu konusunda böyle bir coğalma ve gayretleri aşağılamak yerine ona sahip cıkmak söylemlerinizin arka bahcesi olması gerekmezmiydi.Habersizce sizi kimse abone yapmaz sadece habersizlik adına haber sahiplerini yaftalamak haberden bir haber olanların şiarı olabilir .
Size yapmacık vede süslü gelebilir. Ancak emin olunuzki (-ki emin olduğunuzdan eminim) günümüzün ve bulunduğumuz kesimin bir gerçeğidir bu!
Bunları bir tarafımdan uyduracak değilim! Yalan söyleyerek günahtan vede kul hakkından başka birşey elde edilemeyeceğini bilenlerdeniz hamd olsun!
Varsın size samimiyetsiz, yapmacık vede karalama gayreti olarak gelsin! Ancak inanmak istemediği gerçekler hiçbir zaman insanoğluna mantıklı vede samimi gelmez!
Hizmet ulaştırmak iyidir. Ancak bu bazı dayatmalarla yapılırsa ters teper. Tıpkı günümüzde olduğu gibi!
21. yüzyılda insanlar sizin gözünüzde vefa borcu gibi psikolojik etmenlerle hareket etmeyebilirler. Ancak burada Amerika'nın kıymet bilmez, umursamaz halkından değil; islama, örf ve adetlerine yürekten bağlı olan anadolu insanından bahsediyoruz! Ki bu durumda hakikat olarak iddia ettiğiniz varsayım bazı çevreler için geçerli olsa bile, "
zerre kadar kadr kıymet bilen adam gibi adam
" lar karşısında büyük bir hezimete uğramaktadır!
Hiçbirşeyi aşağılama girişiminde de değilim. Bu tarz yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için her seferinde Sezar'ın hakkını Sezar'a vermezdim. Eğer öyle bir amacım olsaydı tamamen al aşağı etme yöntemini seçerdim. Ancak bu yalan vede art niyet olmuş olurdu!
Ben iddiamın sonuna kadar arkasındayım! Bu gazetenin önemli bir kısmının bahsettiğim şekilde alındığına, kısacası şişirildiğine inanıyorum!
Dua ile...
Katil
Açık Profil bilgileri
Katil nickli üyeye özel mesaj gönderin
Katil´nin Web Sitesini ziyaret edin
Katil - Daha fazla Mesajını bul