Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-2008, 12:09   #17
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Okumak için alınıyor veya alınmıyor. İrdelemeye ne gerek var tiraj diyoruz işte hepsi onun içinde.
Sadece okunmamak için alınan bir sürü gazete varken...
Zaman çok hoş reklamlar alıyor. Şikayetçi de değiller sanırım.
Tirajlarınıda medya denetimi konusunda dünyanın en büyük şirketi BPA denetliyor. Yani biz çalıp biz oynamıyoruz ...

Cemaat, habersiz abonelik, vefasızlıklan iptal ettirememe..
Bu durumu kendimden değilde abimden gözlemleyerek diyebilirim ki, o da üniversite hazırlıkta FEM dersanesi ve çevresindekilerle takılırdı o zamanlarda abone olmuştu. Ama zorunlu meselesi hiç olmadı 3 kere iptal edildi bizde Zaman aboneliği mesela.

Herkes gazete almakla mükellef ise o oluşum içerisinde bu ''öğrenciler'' olarak yorumlanır yani kısaca.
Dikkat ederseniz geçen yıl ÖSS hazırlık zamanı Zaman'ın haftalık verdiği ÖSS testleri süresince abonman sayısı çok çok artmıştı. Çünkü Zaman'ın testleri ÖSS'ye en yakın tarzda olanlarıdır. Bunu tüm dersaneler teyit eder. Benim hocalarımda hep bunu söylerlerdi.
Hadi diyelim o zorunlu olarak abonman olanlar bu kişilerdi..
Zaman'ın tiraj ÖSS sınavından sonra inanılmaz geriledi.
Ekrem Dumanlı'da açıkladı ''sınav sonrası maalesef öğrenciler üyeliklerini iptal ettiriyor haklı tarafı da görülebilir ...'' diye..

Ee bunlar ''Vefasız'' öğrenciler mi?
Sadece Vefalı bizler miyiz?

Yani birde, Türkiye genelinde FEM-Kültür dershanesi, üniversite yatılı ve cemaat oluşumları bazında her talebeye 3er 5er gazete alma zorunluğu getirildiğinde akl-ı selim düşünüldüğünde Zaman'ın 1.000.000 u çoktaaaaaann aşmış olması gerekmez miydi?
Vallahi maruz görün, bana öyle geliyor ki Zaman boş yere uğraşıyor o zaman bu reklamla falan.. Elinin altında milyonlar yatıyor olması gerek zaten!..

Yada şöyle söyleyeyim;
Herkesin doğrusu, haklılığı kendine olsun
ama ben gördüğümemi inanayııııımmm duyduğuma mı ?

...

Konu FarukARSLAN. tarafından (11-11-2008 Saat 13:02 ) değiştirilmiştir..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla