Sayın Yalçın Hocam, bende çok iyi biliyorum bir fitne imha merkezi olduklarını. AMA BU YAPTIKLARINI HEP YAPIYORLAR YILLARDIR YAPIYORLAR VE BENİMDE EN SONUNDA SABRIM TAŞMIŞTIR ! Hep bu çizgide bunlar. Nefret komasına sokuyor beni 5amanyoluhaber ! Başkasında görsem bişey demeyeceğim ama bunların bu kadar sorumsuzca imkanları iğrenççe kullanmaları benim bu siteye olan itimatımı sevgimi güvenimi öldürmüştür artık ! Bi daha olabildiğince görmek istemiyorum bunları.. Çıkmasınlar karşıma benim..
Galatasaray feneri 7-0 yenmiş tarihte, 5-0 da yenmiş 5-1 de yenmiş.. Bütün büyük takımlar 5 tane gol atmış FB'ye..Daha neler nelerini biliyorum avrupada ligde..Ama kalkıpta bu kadar aşağılamadım hiçbir zaman..Bu nasıl karakterdir bu nasıl insana millete değer vermektir böyle..Biz Galatasaraya gönül vermişiz sayısız maçına gitmişim destekler vermişim..Ama o olgunlaşamamış bozuk karakter doymuyor adam olmamaya..Kısaca siz sevin ben sevmiyorum 5amanyluhaberi..Nefret ettirmeyin diyor peygamberimiz bunlar nefret ettirme merkezi oluyorlar bu konuda her zaman bana..Yazdıklarımıda yayınlamıyorlar billahi
|