Alıntı:
özgün genç Nickli Üyeden Alıntı
Fehmi Koru, Başbakan'a ince bir özleştiri yöneltmiştir. Başbakan bunu düşünecektir.
.
|
ıshakın fehmi koruya karşı bir tutum içinde olduğunu zannetmiyorum..
ancak bende özgün gence hak veriyorum.
bazı partililer..özellikle saadetçi ler fehmi koruyu,fethullah güleni,kanal 7 yi,zaman gazatesini,saman yolu tv yi, ve vakit gazetesini bilinçli olarak..kendilerine destek vermıyorlar gibisinden çok eleştiriyorlar..şimdi banim bu sözümede çok kızacaklardır ancak bu bir gerçektir..
fethullah gülen..allahım ondan razı olsun..fehmı koru 28 şubatta radikal söylemlerle inançlıinsanların aynası konumundaydı,partimizin en zor gunlerindede yanındaydı.. bir söz için adamı yerden yere vurmanın ne alemi var..sözüm ıshak sana değildir.bu sitemizde yukardaki belirttiğim kişi yada kurumları hemen kolayca dışlayabılıyoruz.. ama onların bu ülkeme,islama, hukumetimize, kısaca hepimize katkıları tartışılmayacak kadar nadide şahsıyetlerdir..
bence bu konuda bu kadar konuyu irdelemenın bı anlamı yok..bu hataya başbakanda düştü malesef ama söz ağızdan çıkmış bulundu..!
öyle inanıyorumki başbakanımda bu sözün dırekt fehmı koruya dayandırılacağını bilse yada bu konuyu sanki çıban başıymış gibi kurcalanacağını bılseydi bu lafı söylemezdi..tabi fehmi beyde söylemezdi.
lütfen safları sıklaştıralım,kenetlenelim..şimdi şu seçim arefesinde ve global krizle karşı karşıya kaldığımız şu gunlerde birbirlerimize sahip çıkalım..bir huseyin üzmeze çıkıldığı kadar..fehmı koruya sahıp çıkamadık...!
şimdi birlik zamanı,,dirlik zamanı,,muhalıflerin ekmeğine yağ sürmeyelim..!