Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-13-2008, 11:46   #18
Kullanıcı Adı
Feyza
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiçbir zaman başarısız bulmadım ben tam aksine başarılı buldum.Hemde normal başarının üstünde bir başarı.Ondan sonra erkekler yanlışlara düşmez diye birşeyde yok kadın erkek eşitliğinden yanayım bu noktada.Fakat kadınların siyasette fazla aktif olmaları veya erkekler arasında karman çorman olması bazılarını yoldan çıkarır.Benim görüşüm bu feyza hanım.
Bakın fikriniz ile zikriniz bir değil. Yoldan çıkan kadın evinde bir dizi, iki kadın programı izleyincede çıkıyor, hemde kimsenin ruhu bile duymuyor. Siyaset ciddiyet gerektiren bir iştir, bahsettiğiniz gibi durumlar diğer alanlarda daha çok karşımıza çıkıyor( Konfeksiyon, şirket, banks vs...) bu gibi durumlardada sadece kadını suçlamak günah keçisi ilan etmek çok yanlış aynı yanlışları erkeklerde yapıyor. Şöyle çevrenizde ufak bir araştırma yaptığınızda yoldan çıkan kadından çok erkeğin olduğunu görürsünüz. Ayrıca gözler siyasette olan insanların üzerindedir herzaman attıkları her adıma dikkat ederler.

Sözlerinize hiçbir şekilde katılmıyorum ve sizi "Fakat kadınların siyasette fazla aktif olmaları veya erkekler arasında karman çorman olması bazılarını yoldan çıkarır." bu sözünüzden dolayı kınıyorum. Ben ve benim gibi bir sürü bayan, Çocuklarından evlerinde, işlerinden fedakarlık ederek sizin gibi önyargılı insanlara rağmen alınlarının akıyla siyaset yapabiliyor...
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla