Partiyi bir gazeteci ve yorumcu olarak değerlendirip eleştiri yapabilir..Eleştiri olumlu yada olumsuzda olabilir..Ben bizi eleştiren çokça yorumuna rastladım..Zaman zaman bizde eleştiriyoruz '' şöyle yapılsa daha iyi olurdu'' diye fikirleirmizi belirtiyoruz..
Ama Fehmi Koru bu son benzetmesi ve yorumlarıyla şahsen benim gözümden bayağı bir düştü.. Partimizi eleştirdiği için mi..? Hayır.. Birkere Başbakanı adi bir insanla kıyaslaması ve bush gibi oldu yorumu yapması hiç hoş değil..Başbakanın haklı tepkisine destek veriyorum.. Onu geçtim.. Birde kartel gazetelerine ropörtaj verip ekmeklerine yağ sürmesi ve bu sözünü geri alması gerektiği halde partiyi dahada eleştirip haklı olduğunu iddia etmesi çok ayıp.. Bu sözü doğru yada yanlış..Başbakanın tepkisi kötü oldu..Çünkü gerçekten adi bir adamla aynı kefeye konulmak hoş değil..
Partiyi eleştiren diğer yorumlarında başbakanın tepki vermemesi onun eleştiriye açık olduğunu gösteriyor zaten..Ama bu yorumu diğer eleştirilerle kıyaslamasıda ayrıca komik..Çünkü bu yorumu eleştiri değil çirkin bir benzetmeydi..Bende olsam eleştirlere cevabımı veririm..Kendiside söylemiş başbakan belli etmeden eleştirlerime cevap veriyordu demiş..Peki neden bu yorumuna sert cevap verdi..? Çünkü gerçekten cevap verilmeyecek gibi değildi..
Bende severim kendisini ama bana göre yanlış yaptı bu söylemle..Başbakan eleştirilemez biri değil..Kusursuz hele hiç değil..Ama adi bir insanla aynı kefeye konması benide üzdü.. Yakıştırmadım..
|