Eeee seçimler yaklaştı,bir önceki seçimde harın ağrısı çekenler aynı ağrıyı çekmemek için herşeyi yapıyorlar,sonuçta siyaset iki yüzlülüktür.
Baykal ve bahçeli seçimler yaklaştıkça asena misali kıvırmaya başladılar.Baykal 'başörtüsünü biz çözeriz' dediği halde başörtüsüne karşı çıkıp üniversiteye girmeyi yasakladı.Bunun başka ne gibi çözümü olabilir ? Sınıfın kapısına kadar gelmelerini mi sağlıcak ? Ardından çıkar başörtüsünü.Başka şekilde çözemez.
Bahçeli birden alevici oluverdi,alevilerin haklarını koruru oldu,isteklerinin en doğal hakkı ve yapılması gerektiğini ifade etti.Milliyetçi çizgiden kayıp kürt alevilerine kucak açması nasıl asenayla yarıştığının bir göstergesi.
Asena emekli oldu bile,bunlar hala yarışmaya devam ediyor ;)
Halk uyandı,istedikleri kadar kıvırsınlar.
“Harâbât ehline hor bakma zâkir, Defineye mâlik virâneler var…”
Bu söze bayılıyorum ve çok doğru bir söz,Allah bilir baykalda düzelebilir.
Allah'tan umut kesilmez.
Ama güven eksikliği her zaman olur bu kişiye karşı,sonuçta alışmış kudurmuştan beterdir.Çok alıştı buda kıvırmaya.İnsanları ümitlendirebilir ama asla düzelmez.Ebu celil'in Türkiye versiyonu kendisi.
O kör cahiller ise uzayda yaşıyor sanırım.
Onların başörtülü ve çarşaflı olduğuna inanmıyorum.
Çarşaflı insan,başörtülüye göre daha bilgilidir dini konularda ve ona göre hareket eder.
Onca erkeğin önüne çıkıp şarkılı bir yerde bir erkeğin karşısına geçip elini uzatmasına,rozet takmasına,çarşafını ellemesine izin vermez.
Kocası hiç izin vermez.
Tabii çarşafın cebi derin değilse...
Velev ki cahil tiplerden,cahil birisi siyasetten ne anlar ?
Ne işi var orada ?
Pop star yarışmaları misali ellerinde baykalın fotolarını neden taşısınlar ?
Hürriyetin çarşaf timini bilen bilir.
İzmir'de çarşaf giyip ardından çarşafları yakan chpli ve dsp li fosilleride bilen bilir.
O kadrolu fosillere benzettim,onlardan birisi olma ihtimali yüksek.
|