Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-22-2008, 14:52   #10
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
Müjdat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kendimi sinir krizlerine sokmamak için diyorum ki
Nasılki akp değişimle buralara geldi, chp de bunun eşiğinde olsa gerek ve bunu başarmak için elinden geleni yapmalı. Ciddi bir say ü gayrete ihtiyaçları var. Ya samimiyetlerini ortaya koyacaklar ve bizim kanadımızdan da alkışları hak edecekler
;Ya da samimiyetsizlikleri dolayısyla şerefsiz damgasını yiyecekler.
Chp ye oy verenler sadece dinsizler mi acaba veya şöyle söyliyelim akp dindarların partisi mi
siyasi boyut dini tanımlamaları zedeler bunlar ayrı dünyaların insanları
liderlik ve yönetimde selahiyet mi salahiyetv mi önce selahiyet ama selahiyetle birlikte salahiyette bir adamda bulunursa nurun ala nur
böyle olmasını temenni ederdik. lakin geçen seçimlerde de seçim otobüslerindeki başörtülü kadınların fotoğraflarına yer vererek pirim elde etmeye çalışıldığı unutulmamalı. chp seçim arefesi bu ve buna benzer şeyleri hep yapıyor. yaşar nuri transferini buna başka bir örnek olarak da göstermek mümkündür.

ne çabuk unutuyorlar. başörtüsü yasağı için mahkemeye başvurduklarını ve emellerine nail olduklarını. ve şuan ki bu konuyla ilgili yorumları da okadar çelişkili ki. efendim neymiş onların kalbi temizmiş. pardon AYDINLIK! başbakanımız güzel söyledi. "ellerinde röntgen cihazı mı var da insanların zihinlerini kalplerini görüp de buna göre karar veriyorlar." katılıyorum. demek ki chp li çarşaflılar ve başörtülülerin inancı saf , diğerleri şüpheli. nasıl bir zihniyettir anlamakta güçlük çekiyorum..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla