Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-23-2008, 16:08   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart Ahlaksız teklif: Hristiyan olun alalım...

Hristiyan kulübü olmadığını söyleyenlerin aksine AB'ciler Bayrağımıza bile şeklini veren yüce ve tek gerçek dinimiz İslam'dan vazgeçmemizi istedi...

Berlusconi'nin bakanından Türkiye'ye dönüşün ve değişin çağrısı...

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin Türkiye’nin AB üyeliğine verdiği destek, hükümet ortağı KBP’nin lideri ve Reform Bakanı Umberto Bossi’yi kızdırdı. Bossi, Ankara’nın, Hristiyan kimliği olmaksızın AB’ye kabul edilemeyeceğini söyledi.

Bossi, “Türkiye üye olursa Avrupa çöker. Hristiyan kimliği olmaksızın Avrupa da olmaz. Bunu Berlusconi’ye de söyledim” dedi. Bugünkü İtalyan gazetelerinde yer alan haberlere göre, Türkiye’nin AB üyeliğine karşı çıkılması gerektiğini savunan Bossi, Acqui Terme’de yaptığı değerlendirmede, “Türklerin nüfusu kısa sürede 120 milyon olacak. Demografik açıdan hep onlar üstün olacak demektir. Benim hata olarak nitelediğim bu tür konularda, ayak diremeyi ve direnmeyi başarmak lazım. En iyi iş herkese kendi memleketinde yardımcı olmaktır” diye konuştu.

Atalarımız mücadele verdi
Bossi, Türkiye’nin AB üyesi olması durumunda KBP’nin güçlü olduğu Piemonte bölgesinin de bir Türk eyaletine dönüşe bileceğini ileri sürerek, “Ankara asla Avrupa’da olmamıştır, Avrupa’da da sayılamaz. Piemonte bir Türk eyaleti haline gelemez. Atalarımız hep bunun mücadelesini verdiler. Bin yılda değişen birşey de olmamıştır” dedi. Berlusconi’ye koalisyon ortaklarıyla istişareyle hareket etme çağrısındada bulunan Bossi, “Berlusconi’yle hep haftada bir konuştuk. Yine görüşüpkonuşmamız lazım. Ne yapılacağına ilişkin önceden konuşup karar vermeliyiz. Kavga ancak bu şekilde önlenir” diye konuştu.

Göçmenler olumsuzluk kaynağı
Türkiye’nin AB üyeliğine itirazın yanı sıra göçmenlere karşı sert politikalar uygulanmasını savunan görüşleriyle tanınan Bossi’nin, İtalya Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano’yu da eleştirmesi dikkati çekti. Napolitano’nun göçmenlerin bir zenginlik kaynağı olarak algılanması gerektiği yönündeki çağrısına karşı çıkan Bossi, “Bu cumhurbaşkanının şahsi görüşüdür. Bana göre hiç de öyle değil. Göçmenler bir olumsuzluk kaynağıdır” diye konuştu.
(Yeniçağ

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder